Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Powiększanie piersi - cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-28, 19:12   #891
horo
Zakorzenienie

GG do horo
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Cytat:
Napisane przez Agnessa30 Pokaż wiadomość
Foxy, a ciebie co dzisiaj ugryzlo . Kochana, ja zawodowo spedzam caly dzien przed kompem, wiec wypad na forum, to rozrywka w miedzy czasie . Zauwaz tez prosze, ze sporo dziewczyn polubilo sie tutaj na forum i juz nie chodzi tutaj nawet o cycki, ale o wirtualne znajomosci, ktore przeksztalcily sie w przyjaznie i dziewczyny spotykaja sie takze live. Jezeli chodzi o Horo, to potrafie zrozumiec, ze przebywa na necie, bo ma w domku trojeczke dzieci i niestety przy dzieciach nie zawsze ma sie czas wyskoczyc z kolezanka na kawke i pogaduchy , a do kompa mozna doskoczyc na minutke i dalej zajac sie obowiazkami w domu i przy dzieciach. Kochana, uwierz mi, ze ja mimo forum mam czas na prace, meza, znajomych, nauke hiszpanskiego i wiele innych przyjemnosci
Agnessa,
wystukałaś to, co miałam napisać
Rano dzieci do szkoły, żłobka, potem codzienne obowiazki... pranie, sprzatanie, gotowanie, prasowanie, itd... chata blyszczy, a w miedzyczasie komp ... co jakiś czas na chwilkę . dla znajomych wprawdzie nie mam czasu, albo bardzo mało, ale... są dziewczyny na forum Potem po dzieci, spacer, zabawy z maluchami, pozostale obowiązki (w międzyczasie komp)... teraz dzieci już śpią, więc w przerwie prasowania tez co nieco mogę tutaj zajrzeć

Niestety w miarę szybko uciekam, bo dzieciaczki od 6 rano sa na nogach, więc... nie daję rady siedzieć do późna. A za kilka dni wracam do pracy... też porzy kompie, więc na pewno nadal będę zaglądać na forum ...... i dobrze mi z tym

horo jest offline Zgłoś do moderatora