2009-09-28, 19:15
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2
Cytat:
Napisane przez foxy123
2h temu dostalam miesiaczke- odczep sie
Horo- szczeze Ci cos powiem- z 4 lasek bedacych ze mna w klinice Dr zrobil mi najlepsze cycki. Nie wiem od czego to u niego zalezy, ale u mnie sie postaral.
|
no jak dostalas miesiaczke, to juz inna bajka 
Ja znam jednego doktorka, ktory robi zajefajne cycuchy jezeli wie, ze pacjentka przyjechala z zagranicy, a u pacjentek mieszkajacych w PL, to odwala taka kiche, ze ho..ho...
Chociaz i ja nalezalabym do tych pacjentek u ktorych sie stara, to jednak uciekalam od niego za nim zdazylam pojsc na konsultacje 
---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------
Cytat:
Napisane przez horo
Agnessa,
wystukałaś to, co miałam napisać 
Rano dzieci do szkoły, żłobka, potem codzienne obowiazki... pranie, sprzatanie, gotowanie, prasowanie, itd... chata blyszczy, a w miedzyczasie komp  ... co jakiś czas na chwilkę . dla znajomych wprawdzie nie mam czasu, albo bardzo mało, ale... są dziewczyny na forum  Potem po dzieci, spacer, zabawy z maluchami, pozostale obowiązki (w międzyczasie komp)... teraz dzieci już śpią, więc w przerwie prasowania tez co nieco mogę tutaj zajrzeć
Niestety w miarę szybko uciekam, bo dzieciaczki od 6 rano sa na nogach, więc... nie daję rady siedzieć do późna. A za kilka dni wracam do pracy... też porzy kompie, więc na pewno nadal będę zaglądać na forum ...  ... i dobrze mi z tym 
|
Kochanie, ja znam poprostu zycie, troche latek juz sie paletam na tym padole
|
|