2005-03-25, 19:11
|
|
Rozeznanie
|
Re: Fluid
Drogie wizazanki-rumianianki! hehe ja rowniez borykam sie z problemem rozszerzonych i popekanych naczynek <ale 1. kwietnia i to nie jest prima aprilis robie elektrokoagulacje i troche pozamykam moje naczynka>. jezeli chodzi o korektory no to zostalo juz chyba wszystko napisane, ja uzywam korektora z vipery ale nie jestem z niego zadowolona walkuje sie nie wchlania prawie kompletnie, rozmazuje ble ble i jeszcze raz ble a na dobrze nakremowanej twarzy popropstu slizga sie jak na lodowisku beznadzieja! no ale kupilam to go zuzyje kolejny jak bede kupowac to napewno nie z vipery ale rowniez nie z tych najdrozszych firm bo mnie nie stac. a co odnosnie podkladu to zazwyczaj jest tak ze na miejsca gdzie mamy mocno widoczne naczynka kladziemy dwie warstwy podkladu ten korektor i puderek. pamietajmy jednak zeby uzywac kosmetykow raczej hypoalergicznych bo przy naczynkowej cerze czesto pojawiaja sie alergie niestety . ja uzywam obecnie loreala true matcha z kryciem u niego bez rewelacji ale przy srednio problemowej cerze radzi sobie a na naczynka wklepuje po roztarciu pierwszej warstwy podklau druga i wszystko jest ok! natomiast pamietajmy ze oprocz odpowiedniego makijazu dbajmy rowniez odpowiedznia o nasze naczynka bo napewno nam to w przyszlosci zaprocentuje papa pozdrawiam
|
|
|