Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Patchouli 24 i inne /początek października, LuckyScent BEZ KOSZTÓW dodatkowych
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-29, 07:04   #55
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Dot.: Patchouli 24 i inne /początek października, LuckyScent BEZ KOSZTÓW dodatkowych

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
O, witaj!
Ale fajnie Cię widzieć i tutaj!
Odpisałam Ci na Last.fm.

Oczywiście z przyjemnością witam Cię na pokładzie naszego wesołego statku niewolniczego (bo to wesoła, pachnąca niewola) i dopisuję wedle życzeń.
Bardzo dziękuję. Corso Como dostałam gratisową kropelkę podczas zakupów i ciągle nie wiem czy to to, czy jednak nie.. Na swą obronę powiem, że od tygodnia mam katar.. ble Może oświecenia dostąpię przy większej ilości

A tak po prawdzie to wizaż i last.fm to jedyne dwa miejsca gdzie jestem.. Po raczej nieciekawym okresie (depresja) ponownie odkryłam muzykę. A kilka miesięcy temu odkryłam perfumy. Wychodzę z kokonu, ale powoli. A tu, na perfumach, jest taka atmosfera, że aż chce mi się pisać, choćby bzdury Pozdrawiam serdecznie, i Ciebie i całą resztę załogi
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora