2009-09-29, 08:57
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem III czyli kolejne losy Mieszadełek
Cytat:
Napisane przez szperrr
Eskadia, tez lubie pory roku.. i brakuje mi zimy tutaj. Mam wrazenie ze niedlugo zacznie sie ponura pora deszczowa, ktora skonczy sie dopiero w marcu/kwietniu.
|
mi też zimy brakowało, jak mieszkałam w anglii.w ogóle wszystkich pór roku, bo tam każdy dzień był podobny do poprzedniego - monotonnie...
moja ulubiona pora roku to zima, ale taka ze śniegiem uwielbiam jezdzic na nartach, ale długo już nie jezdziłam, bo byłam w anglii. mam fajne wspomnienia z dziecinstwa, w górach mieliśmy tyle śniegu, że budowaliśmy igloo, zjeżdzaliśmy na workach z sianem, organizowaliśmy kuligi - było super. teraz zauważyłam, że nie ma już tyle śniegu jak kiedyś..
Cytat:
Napisane przez emanko
ech..ja już od 3 w nocy jestem na polskiej ziemi 
Do Katowic dotarłam kolo 6 a wyjechałam z nich kolo...8  bo...autobus miał opóźnienie. Dobrze, że chociaż nie padało bo bym chyba się wściekła. zmęczona jestem tą droga. Jak jechałam w tamta stronę to tego tak nie odczuwałam  Pewnie ma wpływ na to i to, ze tz mi pomagał z walizka a w Lbn ja musieć sama  bo nawet mama nie chciała mi trochę pomoc 
A w domu....no cóż. Jedynie psiak wygląda na zadowolonego ze przyjechałam  Mama odmówiła odebrania ode mnie prezentu  ze słowami "nie chce nic od ciebie" - baaardzo mi się milusio zrobiło  
|
hej, też Cię witam mamie pewnie przejdzie, na pewno się cieszy, że przyjechałaś, tylko udaje obrażoną.spróbujcie porozmawiać na spokojnie...
Cytat:
Napisane przez JossStone
aa i matma dzisiaj chyba poszła dobrze, wiedziałam jkak wszystkie zadania zrobić  chyba zacznę się cześciej uczyć matmy 
|
he, gratuluję
to wklej zdjęcie ja też lubię kupować buty, ale zdecydowanie bardziej ciuszki
|
|
|