Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem w zwiazku z obcokrajowcem III czyli kolejne losy Mieszadełek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-29, 08:57   #2485
Eskadia
Rozeznanie

Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem III czyli kolejne losy Mieszadełek

Cytat:
Napisane przez szperrr Pokaż wiadomość

Eskadia, tez lubie pory roku.. i brakuje mi zimy tutaj. Mam wrazenie ze niedlugo zacznie sie ponura pora deszczowa, ktora skonczy sie dopiero w marcu/kwietniu.
Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
Mi nie przeszkadzają jeśli nie wchodzimy sobie nawzajem w drogę

Btw, są i tacy, którzy potrafią niestety zasuszyć kaktusa

Byłam rok temu w Arica w Chile. Średnia temperatur rocznych to 22 st C. 20 w zimie, 24 latem. Nie mogłabym tam mieszkać, raz ze wzgędu na tę monotonię, dwa, że to środek pustyni (chociaż nad oceanem) - tęskniłabym za deszczem
mi też zimy brakowało, jak mieszkałam w anglii.w ogóle wszystkich pór roku, bo tam każdy dzień był podobny do poprzedniego - monotonnie...

Cytat:
Napisane przez Romanaccia Pokaż wiadomość

Nie,ja naprawde lubie taka pogode.... burzowa ... jak jest szare zachmurzone niebo ,a zwlszcza jak grzmi i blyska.... wieje lekki wiaterek wtedy dostaje takiego energetyznego kopa,taka pogoda wcale mnie nie doluje wrecz przeciwnie,od zawsze tam mam nie wiem dlaczego

Ja najbardziej lubie jesien i zimie ... polska jesien i zime
moja ulubiona pora roku to zima, ale taka ze śniegiemuwielbiam jezdzic na nartach, ale długo już nie jezdziłam, bo byłam w anglii. mam fajne wspomnienia z dziecinstwa, w górach mieliśmy tyle śniegu, że budowaliśmy igloo, zjeżdzaliśmy na workach z sianem, organizowaliśmy kuligi - było super. teraz zauważyłam, że nie ma już tyle śniegu jak kiedyś..

Cytat:
Napisane przez emanko Pokaż wiadomość
ech..ja już od 3 w nocy jestem na polskiej ziemi
Do Katowic dotarłam kolo 6 a wyjechałam z nich kolo...8 bo...autobus miał opóźnienie. Dobrze, że chociaż nie padało bo bym chyba się wściekła. zmęczona jestem tą droga. Jak jechałam w tamta stronę to tego tak nie odczuwałam Pewnie ma wpływ na to i to, ze tz mi pomagał z walizka a w Lbn ja musieć sama bo nawet mama nie chciała mi trochę pomoc
A w domu....no cóż. Jedynie psiak wygląda na zadowolonego ze przyjechałam Mama odmówiła odebrania ode mnie prezentu ze słowami "nie chce nic od ciebie" - baaardzo mi się milusio zrobiło
hej, też Cię witam mamie pewnie przejdzie, na pewno się cieszy, że przyjechałaś, tylko udaje obrażoną.spróbujcie porozmawiać na spokojnie...

Cytat:
Napisane przez JossStone Pokaż wiadomość
aa i matma dzisiaj chyba poszła dobrze, wiedziałam jkak wszystkie zadania zrobić chyba zacznę się cześciej uczyć matmy
he, gratuluję

Cytat:
Napisane przez Romanaccia Pokaż wiadomość

moge sie pochwalic ? ... dzisiaj kupilam sobie boskie kozaczki ,wlasnie stoja na krzesle obok mnie i sobie na nie patrze
to wklej zdjęcieja też lubię kupować buty, ale zdecydowanie bardziej ciuszki
Eskadia jest offline Zgłoś do moderatora