2009-09-29, 07:58
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
Cytat:
Napisane przez aneczka555
przede wszystkim wzajemnie sobie pomagamy na ile jest to mozliwe bo niestety przy kawce to raczej sie nie spotkamy bo odleglosc....kazda gdzie indziej mieszka,ale kto wie...  moze kiedys....
|
hmmm, nigdy nie mow nigdy dziewczyny na planowaniu, ktore sa z tych samych miast spotykaja sie w realu-2 wczoraj byly na goracje czekoladce 
Cytat:
Napisane przez aneczka555
|
lec na bete!!!! i szybko daj znac 
Cytat:
Napisane przez Asiuulka89
to ci pocieszen  ja mialam identycznie zrobilam wieczorem wyszla kreska... a kazali mi rano a rano wyszla taka ze sie zastanawialam juz czy jestem czy nie.. noi wtedy polecialam po BOBO test  a na Bobo jest napisane ze jesli wyjdzie druga kreska nawet bog wie jak malo widoczna ale bedzie toznaczy ze to ciaza wiec juz nie mialam watpoliwosci 
|
Masz w podpisie fragment naszej piosenki z pierwszego tanca 
Cytat:
Napisane przez marlenka0505
u mnie środek cyklu, staranka intenstwnie trwają  no i powiem tak żałuję że zaczęłam mierzyć tą tempkę, bo mam taką schizę w głowie że teraz jest owulka itp, do końca cyklu pomierzę i przestaję... a skoku temperatury jeszcze nie było, może wcale nie będzie...na swoje pocieszenie pozagladałam że moze być ten skok dwustopniowy...pożyjemy zobaczymy
---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------
Asiulka to w razie potrzeby będziemy wiedziały jaki test sobie kupić 
|
Ale gdzie mierzysz? zawsze o tej samej porze?
tak czy siak, rzeczywiscie, ja odkad mierze to mam schizy i sie wkrecam, nakrecam i wogole troche mechaniczne to sie wszystko robi teraz nie biore bo mam kuracje antybiotykowa, wiec nie maja sensu zadne obserwacje-ani sluzu ani tempki i czuje sie jak na wakacjach-nawet nie wiem, ktory dzien cyklu ale @ na pewno przyjdzie, tylko chce przetestowac, czy jak nie schizuje to czy przyjdzie punktualnie 29 dc czy nie nastepny cykl tez chyba odpuszcze, bo mi ta kuracja jeszcze o niego zahaczy!
wczoraj na wieczor bolaly mnie jajniki i sie troche boje, co to ma znaczyc czy dobrze dobral mi te leki, czy sobie nie pogorsze, ale musze zaufac swojemu ginowi, bo inaczej daleko nie zajde
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
|
|
|