Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lutowo marcowe mamusie - zgłoście się!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-03-14, 16:06   #1034
ma-li-na
Zadomowienie

Dot.: Lutowo marcowe mamusie - zgłoście się!

ja mam depreche z powodu.....pieprzonej zimy !!!!!!!!! normalnie mnie juz dobija ! marze o wakacjach nad morzem a przynajmniej nad jeziorem <Daj Boog zebym w kostiumie mogla sie pokazac> gdyby chociaz swiecilo słoneczko od razu człowiek budzi sie do zycia a teraz to jedyne ma ochote pasc na twarz i jesc zeby sobie humor poprawiac ale jak zerkne na swoje ciało to odrzuca mnie od jedzenia jak nic
ja tez Platku wazylam 50kg i nosilam rozmiar 36 teraz waze 60 kg a swoje jasny z nr 36 wciagam ledwo do kolan TRAGEDIA ! jak ja nie schudne to juz niewiem tym bardzie teraz kiedy zostalam sama mam ochote pokazac temu draniowi co stracil chociaz i tak mysle ze Tomcio to wystarczajacy powood do rozpaczy dla tego smiecia a co on? ma go w doopie ma moje kochane malenstwo w doopie jak on moze byc taka bestia ! normalnie juz rece opadaja sam wychowywal sie bez ojca i skazal na to wlasne dziecko tak postepuja tylko dranie bez serca !ale wiecie co ja jakos tym sie bardzo nie przejmuje bardziej tym ze znoow mieszkam u rodzicoow a tu i tak jest jeszcze 3 rodzenstwa i teraz jeszcze my no i oczywiscie pieniedzmi Boze daj mi siełe to przetrwac

walka o zdrowe wlosy

26 grudzien 2011 ostatnie farbowanie
13 luty 2012- rozwod z suszarka i prostownica!
ma-li-na jest offline Zgłoś do moderatora