Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-29, 09:00   #657
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
co masz na myśli?
bo mielismy na koniec wrzesnia jechac do Holandii do pracy. niestety tydzien temu byłam u gina i sie okazało, ze mam złe wyniki z cytologii. od tygodnia biorę globulki, antybiotyk (mam leczenie w sumie na miesiąc) potem musze isc zrobic znowu cytologię i zobaczymy czy kuracja pomogła czy musi byc inne leczenie. zawsze miałam jakis stan zapalny, ale teraz niestety to coś mocniejszego, dodatkowo zarazenie jakimis bakteriami TZ powiedział, ze w takim razie nigdzie nie edziemy az bede zdrowa.

poza tym za kilka dni dziadek dostanie z warszawy wiadomosc o terminie operacji na serce (bajpasy będą mu robic), potem bedzie lezał 2 tyg w szpilatu w wawie, wiec nie wyobrazam sobie aby mnie przy nim nie było.

i ta sie wszystko pokomplikowało. dopiero za jakis miesiąc bedzie wiadomo czy mozemy jechac czy nie. nie moge teraz szukac pracy, bo nikt mnie na miesiąc nie przyjmę. a wiadomo, chce wyjechac. wiec musze siedziec i czekac.

mój tata przygarną l tylko TZ. znalazł mu robotę u siebie w Hotelu, ale niestety tylko na kilka dni. TZ pracuje tam od wczoraj, musi zeskrobac starą farbę, zatynkowac i pomalowac pralnię oraz 8 balkonów. Troszke kasy nam wpadnie naszczęscie.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora