Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-29, 11:16   #4270
lusmarija
Wtajemniczenie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Wczoraj byłam na tym próbnym no i muszę powiedzieć jestem zadowolona zdjęcia wam wrzucę jak tylko je zrzucę na komputer i co najlepsze zapłaciłam 15 zł tylko za próbny fryz szok szok i jeszcze raz szok. Za taka cenę to mogę co miesiąc chodzić i sprawdzać w jakiej mi najlepiej : hahaha:
15 złotych??? To powiem Ci że w szoku jestem Ale bardzo dobrze, oby inne fryzjerki jeszcze tak zmądrzały to będzie super A jak Ci się jeszcze podobało to juz w ogóle pełnia szczęścia
Moja koleżanka byłą ostatnio na makijażu i fryzurze (była świadkiem) zapłaciła 290 zł w szoku byłam, wiem że to sporo kosztuję, ale bez przesady

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
kiedyś spotkałam sie z sytuacją, kiedy świadkowa takim właśnie przypadkowo zatrzymującym Parę Młodą wypaliła, że "staranek malutki, to i brak duzej wodki" i wręczyła im taką maleńką buteleczkę wódki. Pękaliśmy ze śmiechu na widok ich min

a tak w ogóle to cześć
korzystając z mojego ostatniego dnia urlopu jadę dziś na swoją uczelnie odebrać dyplom (bo już praktycznie o nim zapomniałam ) a wieczorem zapisujemy się na nauki

pogoda trochę nie bardzo, już mocno czuć jesień, ale ja się akurat cieszę bo niedługo Boże Narodzenie i Mikołaj do mnie przyjdzie

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora