2009-09-29, 12:34
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Cytat:
Napisane przez abz
jasiulek no to zdrówka dla męża  Niech sie chłop chorobom nie daje! A z twoją pracą to pewnie jak w każdej innej firmie, raz jest dobrze, potem gorzej i tak w kółko. Ale w końcu dostaniesz zlecenia i nie bedziesz wiedziała w co ręce włożyc. Z mieszkaniami to kazdy wie jak jest, głównie chodzi o ceny. My mieszkamy z rodzinami, sami byśmy się raczej nie utrzymali, szczególnie teraz, gdy mąż ma pracę, ale bez wypłaty  Przez moje zdrowie (i brak normalnej pracy męża) nasze staranka też odłożone z czego wcale sie nie cieszę. I tez łapia mnie dołki, bo mam wrażenie, ze całe zło tego swiata uderza w nas. Na szczęście gorsze dni też przemijają, a miłe niespodzianki przychodzą bardzo niespodziewanie.... 
|
Cytat:
Napisane przez lindsley
Jeśli okres próbny przekracza 1 miesiąc a ja w ostatnim dniu okresu próbnego będę co najmniej w 13tc to musi mi umowę przedłużyć do dnia porodu. Mogę Ci później wkleić przepis jak nie wierzysz.
Witaj
Zdrówka dla męża a z Twoją pracą to teraz chyba taki okres że mniej się w tej branży robi (chociaż mogę się mylić)
Dziś oficjalnie skończyłam kurs. Dostałam dyplom i się teraz będę lenić. Na Tz-a nakrzyczałam, że nic nie robi jak siedzi w domu i ma dziś obiad zrobić bo mi się nie chce.
|
Cytat:
Napisane przez Ollliwka
JASIULEK ułoży się i z pracą i mieszkaniem kwestia czasu  u mnie też z mieszkaniem niewesoło póki co nie szukamy nawet.. 
a jesli chodzi o zdrówko TŻ to aż tak źle ? czemu piszesz ,że z dzidzią niewiadomo co będzie?
wrócilam niedawno z zakupow , że real blisko TŻ to wyszedł na pół h z pracy i pomógl mi wybrać biustonosz , przecena 50% ale świetny jest  szkoda tylko ,że stringule były do niego 
Pogoda taka właśnie miała być ... deszczowa ... ciekawe jak długo 
|
Dzięki dziewczynki, ale to nie jest takie proste... Praca mnie martwi, owszem, ale większym problemem jest to, że być może nie będziemy mogli mieć dzieci TŻ ma bardzo poważne problemy z żołnierzami i niewiadomo jak to dalej ugryźć... Na razie musimy odczekać jeszcze 2 tygodnie, powtórzyć badanie i jak się nie poprawi, to czeka nas prawdziwa mordęga
|
|