Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - przyszłe młode mamusie do 23roku życia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-09-29, 12:50   #1423
Domao
Raczkowanie

GG do Domao
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia

Asiuulka89 niestety ale walczyc o jego coreczke bedzie trudno mieszkamy dalej w wynajetej garsonierze. tamto mieszkanie bylo komunalne a ze najblizsza rodzina glownego najemcy nie mieszkala az do smierci z najemca to mieszkanie przepadlo (tu akurat czuje sie winna bo przeze mnie nie mieszkal w tamtym mieszkaniu) teraz zona mieszka tam z corka na dziko.podniesli jej czynsz do 600zl ale to i tak malo w porownaniu z tym co my placimy za wynajem. teoretycznie moj TZ jest bezdomny. moja rodzina ma mnie gdzies i nie mam co liczyc na ich pomoc. jedynie babcia cos tam pomaga ale raczej mentalnie. takze mozemy liczyc tylko na siebie... nie mam pojecia gdzie zamelduje dziecko jak sie urodzi.... ja mam meldunek u rodzicow ale nie chce ich prosic o nic bo sie na mnie wypieli. a TZ nie moze zameldowac dziecka na tamtym mieszkaniu bo nie dostal przydzialu na nie. jestesmy w kropce

ubralam sie cieplutko i mykam pospacerowac z psem.(spadek po mamie TZ) mysle ze dobrze nam to zrobi

Edytowane przez Domao
Czas edycji: 2009-09-29 o 12:51
Domao jest offline Zgłoś do moderatora