2009-09-29, 14:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Cytat:
Napisane przez Samoa
faktycznie  Wiesz co, jak to napisalam to podejrzanie przyglądałam się temu słowu i nie zjarzyłam co mi nie pasuje  Oczywiście miałam na myśli klarnet  Chociaz dziewczyna miała zaklejone oko, wiec moze florectistka tez była 
|

chlopak kolezanki gra na klarnecie w orkiestrze amatorskiej w Dublinie nawet 1 stycznia tego roku w samo poludnie dal przed nami na kacu noworoczny mini koncert 
ale raczej nie bede go prosila zeby nam gral w kosciele, bo jakos tak fanka klarnetu nie jestem 
Cytat:
Napisane przez centipede
Samoa ja lubię jak jest czasem godzinka czy półtorej przerwy bo zawsze wyskoczymy ze znajomymi coś zjeść albo na kawkę, ale wszystko ma swoje granice. Mieszkam w innym mieście i mimo, że nie mam aż tak daleko to i tak dojazd schodzi mi ponad godzinę (w jedną stronę) i jak mam w ciągu jednego dnia dwie przerwy w tym jedna ponad 3 godziny to nie bardzo wiadomo co ze sobą zrobić  Bo jakbym mieszkała w tym samym mieście to inna sprawa  Ale dziękuję za pocieszenie  
|
tez mnie wkurzaja okienka na kawke (w moim przypadku herbatke ) czy piwko to ja sobie wole wyskoczyc po zajeciach zeby juz nie miec nad soba widma siedzenia i sluchania (a jeszcze nie daj boze latania do tablicy i liczenia czegos )
ja poki co na ekonomii mam plan tylko na pazdziernik i to jeszcze taki, ze wlasciwie nie wiem, w ktorej podgrupie jestem (mamy cos takiego jak "Techniki tworczego myslenia" i do tego nas podzielili na male grupki ) i jest napisane, ze godziny seminarium do ustalenia z promotorem czyli wlasciwie nic nie wiadomo a w ogole to im chyba serwery padly przy wgrywaniu tych wybrakowanych planow, bo strona nie dziala od paru dni no nic, ja sie tam wybieram dopiero za 2 tygodnie. moze do tego czasu jakos sie z tym wszystkim pozbieraja
|
|
|