Wątek
:
Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
2009-09-29, 14:47
#
4312
lain
Zakorzenienie
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Cytat:
Napisane przez
tancerka212
ja właśnie siedzę i patrzę na swój plan i nie wiem za bardzo o co tu chodzi boo mamy sobie wybrać jakieś wykłady fakultatywne internetowo w okreslonych godzinach i z opowieści wiem że wygląda to tak jak polowanie jakieś skutkiem którego zawiesza się system i każdego szlag trafia.. mi tam wszystko jedno na jakich wykładach będę bo wiem że dam sobie radę ale no trzeba coś wybrac
ale jak tu coś wybrać jak się nie zna wykładowców.. wolałabym żeby mi narzucili jakies wykłady niż sama sobie je wybierać..
to u mnie chyba bys nie mogla studiowac
wiekszosc przedmiotow (wszystkie oprocz kanonu) mozemy sobie wybierac sami, do tego w dzien rejestracji trzeba czatowac cala noc az wlacza laskawie USOS, bo czasami po godzinie juz nie ma miejsc na to na co chcialoby sie chodzic
dobrze, ze ja jestem zapisana na specjalizacje to mam chociaz pierwszenstwo na sporo przedmiotow i nawet jak sie nie zdaze zapisac w necie to mnie wykladowca sam zapisze, a kogos innego z grupy wywali (zawsze na pierwszych zajeciach jest selekcja - kto moze a kto nie moze zostac
)
mi w sumie taka dowolnosc w studiowaniu sie podoba
wiadomo, ze nie kazdy jest pasjonatem wielowymiarowej analizy danych i nie kazdego kreci socjologia queer czy feminizm
dla kazdego cos milego
lain
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do lain
Znajdź więcej postów lain