Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - brzuch - totalny problem :((
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-03-30, 10:08   #9
wenezja
Rozeznanie

Re: brzuch - totalny problem :((

Beliczku, wiem o czym mówisz bo moja ciotka miała taki problem po urodzeniu dziecka. Dużo przytyła w ciąży i po porodzie skóra baaaardzo się naciągnęła. Nie wiem, czy Cię pocieszę, ale teraz prawie nic z tego wszystkiego nie zostało. Wiem, że zaopatrzyła sie w takie specjale gatki, które wciskają brzuszek do srodka i smarowała go kremami ujedrniającymi . Takie gatki nawet ja mam, bo mój brzuszek też do świetnych nie należy (ciągle wyglądam jakbym była w początkowym stadium ciąży- przynajmniej tak ludzie snują, bo jestem 6 miechów po ślubie i uważają, że już czas) . Jestem zbyt leniwa na brzuszki i tyle. Beliczku, wszystko będzie ok! Nie masz się czym martwić! A jeśli chodzi o koleżanki, to nie ma się czym przejmować! Ludzie bywają zawistni. Wolą dostrzegać czyjeś problemy, aby ukryć swoje! Sama zobaczysz, że brzuszek będzie ładniej wyglądał po jakimś czasie. Musisz być cierpliwa . Poza tym, w codziennej bieganinie koło kruszynki 'naćwiczysz' się za wszystkie czasy! Smaruj brzuszek ujędrniaczami i siup w gacie! Pozdrawiam! :-D
-,,Biedna Emilka marznie a ja tutaj leżę"
wenezja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując