2009-09-30, 20:00
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI
chciałabym również wypowiedzieć swoje zdanie 
różne rzeczy w życiu się dzieją, ale w sytuacji, gdy nie można wywiązać się z zobowiązań po prostu nie należy ich podejmować. Nie rozumiem, jak możliwe, że zgłasza się tutaj tyle dziewczyn, które nie otrzymały paczek w tak długim okresie czasu. z całą pewnością nie chciałabym w tym miejscu usłyszeć żadnych przykrych słów, niemniej jednak, naprawdę, jeżeli jest trudna sytuacja, to może być jednostkowa sytuacja, a tutaj okazuje się, że dotyczy bardzo wielu dziewczyn. Nie powiem żadnego złego słowa na Idiaminkę, bo mam o niej wyłącznie dobre zdanie, niemniej jednak to trwa już zbyt długo i naprawdę zamiast tej dziwnej wymiany zdań, paczki po prostu powinny zostać wysłane. Jak chcecie sobie dopiec dziewczyny, to piszcie na pw, bo nawet ja żądna sensacji nie przeczytałam tego wszystkiego z nudów.
ale kurcze dziwne to naprawdę, że czekałyście 6 m-cy na paczki. dlatego ja w momencie jak jest coś nie halo wystawiam neutrala, tak było w dwóch przypadkach i w jednym bezwględnie trafnie. przynajmniej jakieś ostrzeżenie, że coś nie gra. natomiast oczywiście nadal będzie tak, że każdy będzie bał się kogoś urazić i ani widu ani słychu a 50 paczek zaległych. przepraszam Idiaminko, że tak napisałam, ale naprawdę teraz musisz się wywiązać z tych przesyłek, bo kurcze słabo to wygląda.
|
|
|