2009-09-30, 23:05
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Trujący Ogród =^.^=
Cytat:
Napisane przez czarownica iga
mmmm, podoba mi się  i do tego ta nazwa "Trujący ogród" 
|
Dziękuję bardzo 
Cytat:
Napisane przez szpilka_77
bardzo fajnie, podoba mi się, że nałożyłaś tyle kolorów 
|
Dziękuję bardzo Trochę nakombinowałam z kolorami 
Cytat:
Napisane przez Dzindzej
cudeńko!
|
Dziękuję bardzo 
Cytat:
Napisane przez koniarka
Makijaż jest po prostu piękny! Zazdroszczę umiejętności- wiele bym oddała, żeby umieć się tak pomalować!!
|
Dziękuję bardzo 
Wystarczą trening i chęci, a na pewno się nauczysz malować 
Cytat:
Napisane przez kobri
uwielbiam takie makijaże  pięknie pięknie częściej wstawiaj malunki 
|
Dziękuję bardzo 
Cytat:
Napisane przez alice86
Ślicznie wyglądasz! Jak piękna Cyganeczka  Strasznie podobają mi się kolory na dolnej powiece (zwłaszcza ten fiolet)... Myślałam, że to jakieś cienie z wyższej półki a Ty piszesz, że sypkie Vollare  Pędzę nabyć takie cuda!
Jaką Ty masz piękna skórę pod oczami 
|
Dziękuję ślicznie Używam przeważnie tanich kosmetyków, bo wielokrotnie przekonałam się, że są świetnej jakości 
Skóra pod oczami to zasługa dużej ilości kremu pod oczy, korektora oraz fleszu w aparacie. Pod warstwą korektora kryją się duże cienie 
Cytat:
Napisane przez Zuzka20
Makijaż bardzo ładnie wykonany  Jak dla mnie za dużo kolorów, ale to już kwestia gustu 
|
Dziękuję bardzo 
Cytat:
Napisane przez Noc(nik)
Jeśli zaopatrzę się kiedyś w takie kolorki postaram się skopiować  Mogłabyś zdradzić jak pielęgnujesz cerę? No i kiedy kolejne dzieło? 
|
Kopiuj
Moja cera jest totalnie bezproblemowa, to chyba już kwestia genów, bo moja mama też ma ładną cerę. Nigdy nie miałam trądziku, jeżeli pojawi się pryszcz to sporadycznie.
Moja pielęgnacja to nic nadzwyczajnego...Twarz myję głęboko oczyszczającą pianką Clean & Clear, następnie przemywam twarz, szyję i dekolt tonikiembezalkoholowym z ekstraktem z koniczyny łąkowej Pollena Eva.
Do twarzy używam kremu Ziaja Kozie Mleko Krem 1 lub kremu Garnier Podstawa Pielęgnacji -ochronny krem nawilżający z ekstraktem z łopianu.
Pod oczy nakładam krem Eva Natura z ekstraktem z ziela świetlika.
Do demakijażu używam oliwki dla dzieci zmieszanej z wodą.
Często robię peelingi enzymatyczne i maseczki.
To chyba wszystko 
Kolejne dzieło będzie niedługo na stronie głównej 
Cytat:
Napisane przez Yenotek
super kolorki, baaardzo ładnie.. 
|
Dziękuję bardzo
|
|
|