Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czarna lista targowisko- plotki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-01, 08:11   #76
dagwoj
Zadomowienie

Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki

Cytat:
Napisane przez Idiaminka Pokaż wiadomość
Jutro wieczorem wyślę do Virtual / jeśli zgodzi się oczywiście /skany potwierdzeń nadania . Myślę ,że tak będzie najszybciej .

Jeszcze słóweczko do Dagwoj -rozumiem choć z przykrościa , że oceniasz mnie tak negatywnie . Nie mam pretensji . Ale zapewniam Cię - dziewczyny dostaną wszystkie , podkreślam wszystkie tak długo oczekiwane kosmetyki i perfumy . W stanie idealnym . I na pewno postaram się wszystkim wynagrodzić w miarę swoich możliwości te przykre chwile , których byłam przyczyną.

Dag , z całym szacunkiem pomyśl tylko czy jakbym chciała Was ograbić z kosmetyków , oszukać , zabrać czy przywłaszczyć to czyż nie machnęłabym na Wizaż ręką i w życiu już się tu nie pokazała ? Albo działała sobie na nowo jako trolisko ? Bimbając sobie na Wasze nerwy ? Olewając totalnie realną grożbę powiadomienia policji o moich poczynaniach , bo znając życie z tej policyjnej perspektywy uczynek mój zostałby uznany za mało szkodliwy społecznie i kary nie poniosłabym żadnej .
Napisałam że jest to jedynie moje subiektywne zdanie, i oczywiście jeśli dziewczyny dostaną kosmetyki, przyznam że się w tym akapicie pomyliłam. Dośc często miałam do czynienia z różnymi przypadkami, chorobami i wypadkami w sytuacjach kiedy ktoś nie wywiązał się z umowy- i powiem jedno - w moim odczuciu jest to najczęstsze usprawiedliwienie. W 99 % były to jedynie manipulacje emocjami. I tyle. Zamiast Indiaminko rozpisywac się na forum i wiązac nam nieznane jakies fakty ze swojej przeszłości, spakuj te paczuszki i idź na pocztę. Pozdr
dagwoj jest offline Zgłoś do moderatora