Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak się podpisać na zaproszeniu na ślub kościelny? Nosze już nazwisko męz:/
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-03-15, 10:22   #11
Agniesia~
Raczkowanie

Dot.: Jak się podpisać na zaproszeniu na ślub kościelny? Nosze już nazwisko męz:/

Cytat:
Napisane przez Seona
Kobietki, wielkie dzięki za zainteresowanie moim problemem Zrobie właśnie tak jak mówicie, że podpisze sie przykł.: Anna i Marcin Kowalscy wraz z Rodzciacmi itd......
Tak wogóle to mam ochotę odowłać całą imprezę, nie mogę sobie z niczym poradzić;( Czytam wszystkie te porady,ale to jest wszystko takie skomplikowane Dobrze mi po ślubie cywilnym, nie było żadnych przygotowań, nerwów, kłótni itd. Ehhhh, trudny ten kościelny
Nie przejmuj sie Seona
Te przygotowania to dla mnie nie tylko przyjemnosci, ale tez duzo nerwow. Ale to normalne, jesli chcesz miec wszystko super przemyslane, zalatwione i zapiete na ostatni guzik. Przyjemne przygotowania, to takie, gdzie na wszystko sie zgadzasz i jest Ci to obojetne. Ale to jedyny taki dzien w zyciu i zobaczysz NIEZAPOMNIANY I WSPANIALY! Ja juz nie moge sie doczekac-10/06/2006!!!!!!!!!!!!!!