Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-01, 15:43   #2133
Chatul
ma zielone pojęcie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
apropos toreb- nosicie takie do szkoły? (pytanie do uczennic ) Ja dostałam od znajomych na urodziny, taką dość sporą raz ją miałam w szkole i całe plecy mnie bolały Chyba torby nie dla mnie po prostu.
Ja noszę kultowy-jak-chu* plecak kostka ^^
Torby rzadko, jak już to wtedy, kiedy mało rzeczy noszę. Wtedy sama torebka malutka jest. Przy cięższym bagażu toreb nie zalecam. Raz zepsuty kręgosłup raczej do stanu pierwotnego już nie wróci.

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
mówilam im ze jak mi sie popsuje np klawiatura to ja po chamsku nie ide i nie biore od kogos bez pytania (a oni bez pytania wzieli ten czajnik), no ale nic nie zrobie skoro szef jest po ich stronie

bylam rano zrobic sobie kawe, ale jak slysze "i co fikałas jak mowilismy ze czajnik jest nasz haha" to mi sie juz odechciewa tam isc
A masz tam w pracy jakieś osoby, które Cię popierają? Jak tak to i niech one na chama przychodzą do facecików robić sobie herbatkę. Albo wyczaj sama kiedy zagotują wodę, wejdź, wepchaj się w kolejkę i nalej sobie wody z tekstem: "O, wiedzieliście, że przyjdę na herbatę? Fajnie, że wodę zagrzaliście". A jak się poskarżą szefowi to się wyprzyj wszystkiego. Ja bym gościom nie odpuściła.

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Napisałam mu, że jak jest zajęty czy coś to moze mi to napisac to nie będę go wypytywać i się wkurzać to... wyłączył telefon
przecież nic mu złego nie powiedziałam, a tym bardziej nawet nie wiem, co mu sie dzisiaj stało i jak ma nie być mi smutno
Łeh. Na przyszłość to po 3 SMSie daj spokój i tyle. Będzie chciał to odpisze, nie ma się co narzucać. Sama w analogicznej sytuacji też nie rzucaj się do odpisywania od razu (;

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
znaczy się duże
"Bolsze" to duże? Po jakiemu? Bo po rosyjsku to raczej "większe". "Duże" to "balszoje". Ale Tobie chyba o inny język chodziło.