Dot.: Czy są w Polsce naprawde doświadczeni plastycy od nosa?
Cytat:
Napisane przez Leny
Szanowni Państwo
Rok temu przeszedłem drugą operację poprawkową nosa.
Z nosem nigdy nie miałem problemów a zaczęły się dopiero po operacji.
Kiepski chirurg wyszarpał mi skrzydełka nosa co spowodowało totalną
zmianę wyglądu w stosunku do oryginalnego kształtu co nawet przez myśl mi nie przeszło przed operacją.
Prawie nie wychodzę z domu bo ludzie albo łapią się za nos albo głupio uśmiechają.
Po drugiej operacji lekarz wszył mi moją chrząstkę, która przerosła i oprócz zmieny na gorsze wyglądu nosa zatkała mi dziurki do połowy (niestety mój organizm czuje że coś jest nie tego i sam rekonstruuje nos ;-)
Na domiar złego źle złożono mi kości.
Bardzo proszę o informację czy w tym kraju jest jakiś odpowiedzialny lekarz tylko od nosów (do tego perfekcjonista) który używa implanów goretexowych lub innych sztucznych.
O kościach nie myślę, gdyż widziałem jak niedopracowane są nosy z właśnie taskimi implantami a do tego wchodzi w grę więcej potencjalnych komplikacji niż ze sztucznymi (wchłanianie kości, odrzut, blizny itd).
Bardzo proszę podać cenę rekonstrukcji jeżeli ktoś się orientuje.
Mam totalnie zepsute życie i niewiarygodnie niską samoocenę odkąd mnie pani doktor oszpeciła - bardzo proszę o jakąś pomoc i pozdrawiam
Leny
|
Kochana bardzo Ci współczuje.Napisz proszę jaki lekarz ci to zrobił.Sama przymierzam się do operacji noska,ale czytając takie rzeczy mam wątpliwości czy warto ryzykować .
Pozdrawiam