Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-02, 09:09   #2503
Carol77
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi

Cytat:
Napisane przez katarzy Pokaż wiadomość
carol kochana ty na pracujesz? moze masz tak jak ja niech bedzie ta dzidzia to przynajmniej bede miala prawo sie lenic
Nie bardzo zrozumiałam pytanko kochana ja mam własną firmęi pracuję przez internet, obrabiam i wysyłam dane finsnsowe do klientów,nie moge pisac jakich ale na pewno znacie no nieważne

Marlenko, na razie się nie oganiam od chłopaków, ale chyba to zbliża się duzymi krokami, będę selekcję ostrą robić, a że wredota ze mnie to będa mieli przewalone A TZ to dopiero zrobi porządek co do rozmów.. Ola już ma @ dostała 4 sierpnia tego roku...strasznie wcześnie, w list. dopiero 11 skończy... a rozmawiałam z nią wcześniej, ale ona wiedziała co i jak, bo ma taką madra książke i sobie wyczytała wcześniej Biedak musi się już męczyć a jest taka upierdliwa jak ma@, że szok, to ja jestem aniołem heheh

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Z innej beczki, kochane znalazłam na all. fajne kolorystycznie i rewelacyjne jakościowo farby do włosów
http://www.allegro.pl/item757144169_...ant_120ml.html
stosowała je już może któraś z Was? one u fryzjerów niektórych tylko są.

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora