Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Powiększanie piersi - cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-02, 08:43   #987
horo
Zakorzenienie

GG do horo
Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Cytat:
Napisane przez tiniloczek Pokaż wiadomość
Witam ,4listopada ide pod noz <jupi> to juz niedlugo, a ja nie mam pojecia co i jak,przede wszystkim nie orientuje sie w tych liczbach zwiazanych z implantami .Mam nadzieje ,ze mi pomozecie ;-) otoz -w "biuscie"mam 73/81 :-( wzrostu-163, waze 50kg-w biodrach jestem dosc szeroka,brzuszek po 2 ciazach wieeeelki za to tuz powyzej brzucha wszystko chudziutkie,zebra na wierzchu, mostek,wszystko przeswituje przez skore,ta nieproporcjonalnosc jest wynikiem diety,tzn wychodzenia z niej :-( tyje od dolu,moja waga jest niestabilna dlatego boje sie ,ze implanty zle beda dopasowane ,bo cialo mi sie caly czas zmienia,teraz wyszlam z zalozenia ,ze chyba lepiej na gwalt przytyc,lekarz zobaczy pulchniutka dziewuszke to i zaproponuje ciekawszy rozmiarek ;-) juz nie wiem sama, co o tym myslicie?? ale z drugiej str-to jesli zrobi mi cycuszki pod moje pulchne cialko ,a ja potem znow bede chciala schudnac i nie beda pasowac,wkladki beda widoczne przez skore :-( blaaagam -doradzcie,co ja mam zrobic??i jakie wkladki wsadzic,o jakie walczyc!!!
tiniloczek,
nie ma sensu,zebyś na silę tyla
Doktorek dobierze Tobie rozmiar do Twojej budowy, do budowy Twojej klatki piersiowej tak, zeby Tobie odpowiadal. Zaproponuje implanty albo okrągłe albo anatomiczne, ale i tak ostateczny wybór będzie należal do Ciebie.
A fotkami dziewczyn nie ma co sie kierować, bo naprawde ten sam rozmiar u kilku osób daje bardzo rożny efekt. Doktor musi przede wszystkim znać Twoje oczekiwania do wyglądu piersi... duze, średnie, bardziej okrągle czy naturalne... na podstawie tego dokona ostatecznego wyboru wkladek. Warto byloby się zorientowac, czy doktor preferuje małe czy duże rozmiary, zebyś wiedziała czy warto powalczyc o większą wkładke czy godzić się na propozycję.
Jeśli masz szerokie biodra, to chyba lepiej wziąć większe implanty

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Jeśli chodzi o karmienie piersia, to nie wiem, bo implanty zrobilam juz po urodzeniu dzieci. Ale spotkałam sie z paroma opiniami, ze jeśli w ciąży i podczas karmienia dbasz o piersi (chodzisz i śpisz w staniku dobrze dopasowanym i trzymającym piersi), to ich wyglad praktycznie nie ulegnie zmianie

horo jest offline Zgłoś do moderatora