Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-02, 09:50   #1234
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Byłam też na kilka godz próby w pracy - facet ma się zdecydować do niedzieli ale mam wrażenie że chce mnie zatrudnić. A praca nie wygląda na taką straszną. Może na początku. Ale i tak nie wiem czy wytrzymam tam dłużej niż miesiąc...
Pozdrawiam
to oby ułożyło się po Twojej myśli.

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Mam koleżankę, w 8 miesiącu jest teraz. Rodzina jej zakazała robić zakupów przed. Laska jest trochę przesądna (choć jednocześnie wierząca - paranoja ) i oczywiście postanowiła robić zakupy tuż przed porodem.
Od miesiąca leży w szpitalu. I już z niego nie wyjdzie do porodu.
Moja szwagierka tak się załatwiła, poszła na L4 1,5 miesiąca przed terminem, i zaraz na drugi dzień wylądowała w szpitalu, z którego wyszła dopiero z dzidkiem po cc. Więc ja jej wszystko przygotowałam- bo wszystko po moim synku jej użyczyłam, poprałam, pokupowałam niezbędne akcesoria, poukładałam w komodzie.... i tak mi się to podobało, że drugiego dzidka mi się zachciało.

Cytat:
Napisane przez Karolinna Pokaż wiadomość
Za bardzo się tym wszystkim stresuję... już mnie to męczy... chyba muszę po prostu to przespać.... bo zamartwię sie na śmierć.POMOCY!!! Bo wpadam w paranoję!!!
odpoczywaj i czekaj do wizyty, stres i nerwówka z pewnością nie pomogą.

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
miałam dla pierwszego dzidziusia-polecam!

Cytat:
Napisane przez didiedi Pokaż wiadomość
Ja wczoraj byłam w tesco i wiem juz ze takich sklepów powinnam unikac. Zapach wędlin ryb i innych rzeczy o mało nie spowodował że bym zwymiotowała.

Dzisiaj o 14:30 mam wizyte u gina. Na nfz ale ma w miarę dobre usg bo skoro w 6tc zobaczyłam maleństwo i bicie serdycha to jest git. Na prywatnego nie mam kasy. Dam wam znac co tam nowego jak wróce a nie moge sie już doczekac
ja wczoraj zauważyłam , że mam odruch wymiotny przy płynie do mycia naczyń- ludwik o zapachu miętowym.

Czekamy na wieści z wizyty.

Ja właśnie wciągnęłam śniadanko- bułę z serkiem chrzanowym i pomidora- takie zestawy mi najbardziej podchodzą, a na słodkie nawet spojrzeć nie umiem- odrzuca mnie.

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
a przed chwilą dzwonili do mnie z UP że mają dla mnie od razu pracę w szkole jako nauczyciel fizyki - bo jakaś babka zaciążyła i przyniosła zwolnienie Problem w tym, że tam musiałabym spory kawałek dojeżdżać a tą pracę biurową mam na miejscu.
no i chyba głupio by było, żeby po jakimś czasie kolejna fizyczka odeszła zaciążona.
A tak na poważnie, to musisz przeanalizować obie oferty, i wybrać tą która będzie dla Ciebie mniej męcząca.
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora