Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-02, 09:14   #4616
szana
Zadomowienie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

cześć
Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Pisałam Wam tu kilka dni temu, że na dziś umówiłam się do salonu Lisa Ferrera w Rzeszowie.
Pojechałam do Rzeszowa z Krk, a moja Mama z Tarnobrzega i razem poszłyśmy mierzyć suknie.

To był pierwszy i ostatni dzień moich przymiarek sukni
Nie sądziłam, że to takie męczące psychicznie i fizycznie.
Przede wszystkim w wiele sukni się nie zmieściłam-grubas jestem

Decyzja co do sukni jest trudna i gdybym miała jeszcze do kilku salonów iść i mierzyć, to nie wiem czy bym kogoś nie pobiła

Ostatecznie po odwiedzinach w 5 salonach wróciłam z podkulonym ogonkiem do salonu Lisa Ferrera no i stało się...podpisałam cyrograf tzn. umowę na suknię

Ta suknia to kompromis między ograniczeniami finansowymi i zdrowym rozsądkiem(bo miałam odkupywać przecież) a dziewczęcymi marzeniami, które jednak doszły do głosu, choć myślałam, że nie istnieją

No i jest...
skromna, mało zdobiona, ale chyba elegancka, no i nawet na mnie leżała.
I ivory tak jak chciałam
super,ze już masz ciesz się,bo suknia jest bardzo ładna ma odrobię zdobień,nie jest udziwniana jakimiś zakładkami czy coś,ładna,prosta ,elegancka sukienka dla siebie wolę coś węższego ale jeśli Ty chciałaś właśnie coś takiego to suknia jest bardzo ładna

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
jak moj Benio zima idzie, bo wsuwa takie ilosci, ze niedlugo bedzie okraglutki a ze on codziennie wychodzi na spacerek o 4-5 rano, wiec wtedy kiedy jest zzzzimno to sobie gromadzi tluszczyk

chcialam wczoraj kupic nowe wkladki party feet (te taki zelowe przyklejane do przedniej czesci buta, ktore nosze ze wzgledu na chude stopy - jesli nie mam takiego wypelniacza w bucie to mi stopa lata, bo mam za 'cienka' do wiekszosci szpilek ), ale nie bylo, wiec kupilam jakies inne Schollowe - nie przyklejane tylko zakladane na jeden palec.... i okazaly sie mega wygodne wg mnie lepsze od tych party feet teraz patrze na stronie Scholla i one sa w dziala ortopedia aha co lepsze one sa ponad 2 razy tansze niz te party feet
sprawie sobie takie na slub, bo super sa minus jest taki, ze one sa tylko do zabudownych butow ale na slub che zabudowane, wiec problem znika

wczorajszy zlot zakonczony sukcesem juz wszystkie jestesmy na biezaco oczywiscie nie obylo sie bez zgrzeszenia zapiekanka no coz... raz sie zyje
to ja mam jak Twój Benio bo cały czas jestem głodna
dobrze wiedzieć ,że istnieją takie wygodne wkładki też mam szczupłą stopę i w butach zawsze mi trochę "tańczą" hehe a ile kosztowały?jeśli możesz zdradzić zakupię sobie do butów na ślub też jeśli mi się sprawdzą
zapiekanka to nie tak źle jeszcze tym bardziej,że od czasu do czasu ja wczoraj zjadłam 6 placków ziemniaczanych przedwczoraj naleśniki jeszcze nie mogłam się opanować, to jest straszne

no i pojawił się plan zajęć nie jest bardzo bardzo zły

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2009-10-02 o 09:21
szana jest offline Zgłoś do moderatora