Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cera tłusta, mieszana, odwodniona, problematyczna - ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-02, 10:34   #3160
losek78
Zakorzenienie

Dot.: Cera tłusta, mieszana, odwodniona, problematyczna - ZBIORCZY

ja stosuje pityval od okolo ponad miesiąca i jest naprawde fajny, stosuje rano i wieczorem , cera jest nawilzona i nie mam juz takiej "szorstkie" twarzy, trądziku nie leczy lecz raczej Łagodzi skóre , rano nakladam tez makijaz mineralny , twarz probowalam myc tylko na noc ale musze rano odswiezyc poniewaz czasem na noc daje acne derm a ostatnio hipp krem z cynkiem i pantenolem, czasem tez smaruje twarz na noc oliwką hipp, nie wiem czy dobrze robie ale pod filtr daje tez ten krem pityval bo czuje ze sam filtr kiepsko nawilza i wtedy cera bardziej sie świeci, mam problem z takimi podskornymi gulami na lini i poniżej żuchwy (dużo osób je ma z tego co czytaŁam) , bylam u dermatologa ale masci niewiele pomogly - wlasciwie tylko wyszuszaly i teraz te gule smaruje tym kremem hipp na odparzenia , nie wiem z czeg one sie biorą skoro reszta twarzy jest w porządku i daje te same kosmetyki na twarz jak i na szyje ??