Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-02, 09:57   #4619
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość

spokojnie znajdziesz na siebie stos sukien, ja noszę 48 i też mi się udało znaleźć, więc Tobie tym bardziej

ooo zastępczynię Koaśki mamy Nową Panią encyklopedię sukien Ja Was wogóle podziwiam pamiętać co jakiej firmy, itd...

dzięki tylko żeby mi sie jeszcze chciało iść szukać ten wymarzonej sukni
A co do Kasi i Jej znajomości kolekcji to mi daaleko jak już pisam wyżej przez przypadek trafiłam na ten salon Lisy Ferrary a tło tak jak Tancerce wydawało mi się znajome Ja tylko potrafię rozpoznać modele Annais Bridal i niektóre Maggie Sottero, i kilka Cosmobelli

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Cześć kochane
Straszne choróbsko mnie dopadło Od środy leżę jak mytka W końcu mi gorączka spadła, przez ostatnie 2 dni miałam tak wysoką że tylko spałam. Obawiam się czy do poniedziałku na tyle mi się poprawi aby wrócić do pracy...
Tylko troszkę podczytałam o czym pisałyście, bo wiadomo że produkujecie te posty jak szalone
certina jestem pewna, że wybierzesz suknię i będziesz cudnie wyglądać!
dzięki Asiulek mam nadzieję Skarbie jak Ty miałaś ciągle gorączkę i byłaś osłabiona to nie wiem czy przez weekend wrócisz do sił, tego Ci oczywiście życze, ale patrząc po sobie, ja dopiero po 1,5tyg zaczęłam czuć się lepiej, bez zawrotów głowy i męczenia się byle czym. Kuruj się szybciutko

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
dziewczynki ja wpadam się przywitać i znikam na cały weekend bo w domu już nie będę miała neta bo siostra lapka zabrała do siebie na stancję chyba że u tżta zapoluję na jego kompa ale wątpię w to żebym miała czas
wczoraj w nocy doszły mnie wieści z frontu remontu że łazienka skończona- to znaczy płytki ułożone jeszcze "tylko" kuchnia, pokój, przedpokój i ganeczek
miłego weekendu buziaki
no w końcu fajnie że powoli wszystko zaczyna przypominać mieszkanie

Lain albo Samoa, która to z Was wklejała linka do jakiegoś sztyftu żeby buty nie obcierały? Podajcie jeszcze raz proszę, bo potrzebuję takie cudo kupić

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Kurde dziewczyny, idę dzisiaj z TŻ na zakupy dla naszych chrześniaków, bo mają urodziny w tym miesiącu, a potem wracam i aż do wieczora przeglądam fotografów!!! Tak postanowiłam. Wczoraj koleżanka z pracy mi mówiła, że jej przyjaciółka ma ślub w październiku 2010 i że szuka foto już od dwóch tygodni, bo wszystko pozajmowane czekałam aż będę miała czas na to szukanie i się kurde doczekałam. Październik jest przecież dużo mniej oblegany niż czerwiec, więc ciekawe czy kogoś znajdę, tzn. kogoś fajnego.

A wczoraj druga koleżanka z pracy pokazywała mi kilka swoich zdjęć. Matko kochana, jakie foto. Jak mi prześle namiary na tą parkę fotografów, to piszę do nich w pierwszej kolejności!
Jazz widzę że masz ten problem co i ja, nie wiem jak u Ciebie będzie wyglądało to poszukiwanie, ale ja miałam strony do ok. 30 fotografów i nawet do 10 nie napisałam maila, bo po prostu znudziło mnie przeglądanie zdjęć, teraz czekam, bo w sobotę mam dostac demo od foto na którego upiera się tata więc poszukiwania zostały wstrzymane, na szczęście i zobaczymy co ten umie

Czy tylko mi czy i Wam nie chce się nic załatwiać w związku ze ślubem?. NIe wiem co to się dzieje, nic mi się nie chce, mam obrzydzenie do książek, w ogóle do druku, po tej nauce coś mi się w głowę chyba zrobiło. Najchętniej to bym sobie spała do 11, i siedziała w necie, ewentualnie jeszcze oglądała seriale

A tak w ogóle pamiętam że kiedyś rozmawiałyśmy o podróży poślubnej, no i tereaz pytanie do Was, kiedy zaczynają się oferty First minute? Kiedy warto zacząć szukać podróży? Kiedy te ceny będę jakieś sensowne, chodzi oczywiście o opcję all inclusive, innej nie biorę pod uwage. TŻ wczoraj wieczorkiem szukał po biurach jakiś ofert, ale nic nie znalazł.

---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

merriel to nie Twoja suknia: http://www.blissbridal.ca/dresses/details.php?id=463

jakoś zaczęłam znowu oglądac z tych linków podanych przez Jazz i wydała mi się znajoma

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora