Wtajemniczenie
|
Dot.: Suknie ślubne wybieramy- w nich sexowne pupy mamy Panny Młode 2010 cz.10
Cytat:
Napisane przez chilanes
spokojnie znajdziesz na siebie stos sukien, ja noszę 48 i też mi się udało znaleźć, więc Tobie tym bardziej
ooo zastępczynię Koaśki mamy  Nową Panią encyklopedię sukien  Ja Was wogóle podziwiam pamiętać co jakiej firmy, itd... 
|
dzięki tylko żeby mi sie jeszcze chciało iść szukać ten wymarzonej sukni
A co do Kasi i Jej znajomości kolekcji to mi daaleko jak już pisam wyżej przez przypadek trafiłam na ten salon Lisy Ferrary a tło tak jak Tancerce wydawało mi się znajome Ja tylko potrafię rozpoznać modele Annais Bridal i niektóre Maggie Sottero, i kilka Cosmobelli 
Cytat:
Napisane przez asiulek1705
Cześć kochane 
Straszne choróbsko mnie dopadło  Od środy leżę jak mytka  W końcu mi gorączka spadła, przez ostatnie 2 dni miałam tak wysoką że tylko spałam. Obawiam się czy do poniedziałku na tyle mi się poprawi aby wrócić do pracy...
Tylko troszkę podczytałam o czym pisałyście, bo wiadomo że produkujecie te posty jak szalone
certina jestem pewna, że wybierzesz suknię i będziesz cudnie wyglądać!
|
dzięki Asiulek mam nadzieję Skarbie jak Ty miałaś ciągle gorączkę i byłaś osłabiona to nie wiem czy przez weekend wrócisz do sił, tego Ci oczywiście życze, ale patrząc po sobie, ja dopiero po 1,5tyg zaczęłam czuć się lepiej, bez zawrotów głowy i męczenia się byle czym. Kuruj się szybciutko
Cytat:
Napisane przez tancerka212
dziewczynki ja wpadam się przywitać i znikam na cały weekend bo w domu już nie będę miała neta bo siostra lapka zabrała do siebie na stancję  chyba że u tżta zapoluję na jego kompa ale wątpię w to żebym miała czas 
wczoraj w nocy doszły mnie wieści z frontu remontu że łazienka skończona- to znaczy płytki ułożone  jeszcze "tylko" kuchnia, pokój, przedpokój i ganeczek 
miłego weekendu buziaki 
|
no w końcu fajnie że powoli wszystko zaczyna przypominać mieszkanie 
Lain albo Samoa, która to z Was wklejała linka do jakiegoś sztyftu żeby buty nie obcierały? Podajcie jeszcze raz proszę, bo potrzebuję takie cudo kupić 
Cytat:
Napisane przez Jazzmanka
Kurde dziewczyny, idę dzisiaj z TŻ na zakupy dla naszych chrześniaków, bo mają urodziny w tym miesiącu, a potem wracam i aż do wieczora przeglądam fotografów!!! Tak postanowiłam. Wczoraj koleżanka z pracy mi mówiła, że jej przyjaciółka ma ślub w październiku 2010 i że szuka foto już od dwóch tygodni, bo wszystko pozajmowane  czekałam aż będę miała czas na to szukanie i się kurde doczekałam. Październik jest przecież dużo mniej oblegany niż czerwiec, więc ciekawe czy kogoś znajdę, tzn. kogoś fajnego.
A wczoraj druga koleżanka z pracy pokazywała mi kilka swoich zdjęć. Matko kochana, jakie foto.  Jak mi prześle namiary na tą parkę fotografów, to piszę do nich w pierwszej kolejności!
|
Jazz widzę że masz ten problem co i ja, nie wiem jak u Ciebie będzie wyglądało to poszukiwanie, ale ja miałam strony do ok. 30 fotografów i nawet do 10 nie napisałam maila, bo po prostu znudziło mnie przeglądanie zdjęć, teraz czekam, bo w sobotę mam dostac demo od foto na którego upiera się tata więc poszukiwania zostały wstrzymane, na szczęście i zobaczymy co ten umie 
Czy tylko mi czy i Wam nie chce się nic załatwiać w związku ze ślubem?. NIe wiem co to się dzieje, nic mi się nie chce, mam obrzydzenie do książek, w ogóle do druku, po tej nauce coś mi się w głowę chyba zrobiło. Najchętniej to bym sobie spała do 11, i siedziała w necie, ewentualnie jeszcze oglądała seriale 
A tak w ogóle pamiętam że kiedyś rozmawiałyśmy o podróży poślubnej, no i tereaz pytanie do Was, kiedy zaczynają się oferty First minute? Kiedy warto zacząć szukać podróży? Kiedy te ceny będę jakieś sensowne, chodzi oczywiście o opcję all inclusive, innej nie biorę pod uwage. TŻ wczoraj wieczorkiem szukał po biurach jakiś ofert, ale nic nie znalazł.
---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------
merriel to nie Twoja suknia: http://www.blissbridal.ca/dresses/details.php?id=463
jakoś zaczęłam znowu oglądac z tych linków podanych przez Jazz i wydała mi się znajoma
|