Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Michaelowa Nibylandia IX - MJ Forever
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-02, 11:05   #414
Blue_Butterfly_
Zakorzenienie

Dot.: Michaelowa Nibylandia IX - MJ Forever

Cytat:
Napisane przez ushia Pokaż wiadomość
Blue a Ciebie uczyli na informatyce?
Bo ja ostatnie fajne to pamietam na szkolnym kolku informatycznym (w podstawowce), gdzie uczylismy sie pascala (taki zabawny jezyk, niestey wymarly )
Na oficjalnej juz bylo smetnie i tak do konca, poprzez liceum, gdzie jak obrocilismy obraz na ekranach do gory nogami to pani obrocila.... monitory, wlacznie ze studiami, na ktorych mialam niby technologie informatyczne w medycynie (nawet magisterke z tego pisalam)
W praktyce oznaczalo to ze nudzilam sie jak mops albo rozrabialam jak pijany zajac, podczas gdy pan asystent objawial tajniki worda czy power pointa. Szczytem wyrafinowania byl exel
Grzebac w sprzecie umialam od zawsze, bo ja ze starszego pokolenia, kiedy kompa skladalo sie w pocie czola z czesci niekoniecznie kompatybilnych, kupowanych z czwartej reki na gieldzie, a amiga 1200 to byl super nowoczesny sprzet.
Aktualniejszych rzeczy uczylam sie juz sama

Specjalnie dla CIebie - galeryjka smoothowa
Ja przede wszystkim skończyłam szkołę średnią - technikum informatyczne,więc przez 4 lata baaaardzo dużo mnie nauczyli. Oczywiście był programowanie, a tam Pascal (na początek),Delphi, C++ itd ale co Wam będę pisać i tak programistką nie jestem. Właściwie to w gimnazjum dopiero miałam coś z informatyki i tam też było w sumie więcej do robienia, niż do obijania się, co oznacza,że jednak miałam dobrych nauczycieli. Do średniej przyszłam jako właściwie kompletny laik w tych sprawach,a wyszłam bogatsza o bardzo dużo
Zdałam praktyczny egzamin zawodowy na 91%,a w teorii niestety zabrakło mi 2 punktów do zdania, więc będę poprawiać w czerwcu

Dziękuje za galerię

'Build my world of dreams around you
I’m so glad that I found you...'

Blue_Butterfly_ jest offline Zgłoś do moderatora