Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowy singiel Chylińskiej O_O
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-02, 10:06   #46
dzustam
Zakorzenienie

Dot.: Nowy singiel Chylińskiej O_O

Cytat:
Napisane przez aniko 23 Pokaż wiadomość
jestem ogromnie rozczarowana...takie disco ze Goske Andrzejewicza bije na leb na szyje...zrezygnowala z czegos co robila bradzo dobrze i co przede wszystkim bylo autentyczne...żal
No właśnie, było autentyczne? Bo jakoś tak ze strzępów wypowiedzi Chylińskiej wynika, że dopiero to coś jest autentyczne.

Czasami lepiej, żeby jednak ktoś nas w ryzach trzymał A tam fani ścisnęli, chłopaki z zespołu wymusili i było całkiem nieźle. Ja nie rozpaczam i tak tamte kawałki zostaną we wrzechświecie, chyba ich nie wykasuje

To coś jest skierowane do innej grupy docelowej, ja do niej nie należę. Trudno. Nie zamykam się tylko na polski rynek muzyczny ani na jeden określony nurt, więc mam inne sympatie muzyczne. Ja poradzę sobie bez nowej Chylińskiej, ona poradzi sobie bez mojego uwielbienia dla jej nowych utworów.

Moje miejsce sympatyka jej muzyki (bo fan to zbyt duże słowo) zajmą miłośnicy łupanki.

Dodatkowo zgodzę się, że jest to pewnego rodzaju skok na kasę: starzy fani pójdą kupić i się przekonać, czy na pewno się nie pomylili w radio nowi zachwyceni kupią, bo będą chcieli. Ale to skok jednorazowy.

Co do zmiany image: i bardzo dobrze, jest bardziej cukierkowa ale ona ma bardzo wyrazisty typ urody, więc cukierkowość jej nie grozi. Dobrze, że ten swój wizerunek trochę osłodziła, po co rodzice mieliby straszyć niegrzeczne dzieci Chylińską ?

dzustam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując