Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ślub? ne wiem co robić>(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-02, 13:32   #91
Elaine Blath
Raczkowanie

Dot.: Ślub? ne wiem co robić>(

Cytat:
Napisane przez Lils121 Pokaż wiadomość
Cześć. Mam problem, zresztą kto ich nie ma...

Jestem ze swoim TŻ od ponad dwóch lat, ja mam prawie 22 lata a On 26. Śprawa jest tego typu,że On od czasu do czasu sypia u mnie, mama nie godzi się zebyśmy spali przed ślubem razem, a ja staram się to szanować, bo to w końcu jej dom. Z drugiej strony TŻ się buntuje, bo mówi że śpimy jak dzieci przez ścianę, a ma już swoje lata i że On potrafił powiedzieć rodzicom że jak ja jestem u niego to śpimy razem(a zostawałam tam na noc może 5 razy, bo nie było takiej potrzeby)

Teraz TŻ zostaje coraz częściej na noc, a ludzie jak to na wsi zaczynają huczeć że żyjemy ze sobą bez ślubu, chociaż jak widać powyżej nie sypiamy ze sobą, no ale ludzie tego nie wiedzą przecież i wszystko to dochodzi do mamy i ona niezbyt dobrze przyjmuje takie informacje. Dziś powiedziała coś w stylu "może pomyślelibyście coś o ślubie i zaczeli pomału coś załatwiać". Nie mówię że nie chciałabym wziąć ślubu bo kocham Mojego TŻ i nieraz już o tym myślałam, ale nie chcę go w nijaki sposób do tego zmuszać, no bo jak...
Sama też przecież nie będę brała ślubu tylko dlatego że ludzie gadają, chociaż nie ukrywam, że chciałabym go wziąć żeby być z Nim już tak całkiem razem.
No i co ja mam zrobić? z jednej strony TŻ, z drugiej mama i do tego ci ludzie
Moja mama tez zawsze byla przeciwna temu,zeby moj TZ u mnie sypial.Zle sie z tym czula po prostu i powiedziala mi o tym. Wiec ja, z szacunku do niej i z racji ze mieszkalam pod jej dachem, dostosowalam sie..Dlatego nie widze w tej sytuacji zadnego problemu - musi chlopak u Ciebie sypiac?? Nie mozecie konczyc spotkania ok 22-23 i na nastepny dzien znowu sie umowic, spedzajac noce we wlasnych domach??
naprawde, nie rozumiem problemu..A jesli to dla Ciebie takie wazne, jesli bez chlopaka nocy nie mozesz przespac, to wezcie ten slub i tyle.
Elaine Blath jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując