Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki-szczęśliwe mamy i ich szkraby '09
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-02, 21:01   #4927
Illbana
Raczkowanie

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki-szczęśliwe mamy i ich szkraby

Dobry wieczór,
A u mnie jeszcze nie grzeją , dlatego za chwilę wskakuję do ciepłego łóżeczka

Gosik
- właśnie obawiam się tego "uzależnienia" od probiotyku Wolałabym, żeby jelitka dojrzewały bez wspomagaczy. No nic, zapodam Hubuli jeszcze kilka razy i znowu zrobię przerwę Pisałaś, że Aleks zjada nawet pół słoiczka - tak mu smakują nowości? To bardzo ciekawe, co napisałaś o wilgotnych i zimnych stópkach No to mój Huba wrażliwy jest I ja też wrażliwa jestem

Agusiu - współczuję spacerku i jednoczę się z Tobą w bólu Ja dzisiaj byłam na spacerze sama (tzn. z piesą), ale na szczęście udało mi się dobiec do domu Dziękuję za linki - poczytałam (najgorsze jest to, że i w spacerówkach dzieci potrafią cyrki na kółkach robić)

Aniu - no to super, że u Was lepiej. Huba też nie lubi odsysania, ale na szczęście nie histeryzuje aż tak bardzo. A zakraplanie noska Huba nawet polubił, odkąd zaczęłam się wygłupiać i udawać, że ta buteleczka z wodą morską to pszczółka, która koniecznie musi trafić do jego noska
Iwciag i Maugoszatko - trzymam mocno kciuki za Wasz Dzień. Oby wszystko potoczyło się zgodnie z planem

Hubert

Illbana jest offline Zgłoś do moderatora