2009-10-04, 14:59
|
|
|
Zadomowienie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
Kosmetyki do ciała, paznokci, makijażu
Szukam: odlewek "stożka" Issey Miyake, Shalimar
Nowa dokładka w tym kolorze
Aktualizacja - [wymienione / oddane - zostały usunięte]
Uwaga! Oddałam małe odsypki z mineralnych sampli i zmieniła się ilośc proszku w pudełeczkach (zaznaczone obok tym kolorem). Sample na wymianę nadal są w oryginalnych słoiczkach z sitkiem (zdjęłam folie - już podczas testw)
Stan, w jakim są kosmetyki i daty ważności wymieniłam obok.
Przy kosmetykach mineralnych podałam informacje o formulach i kategoriach kolorystycznych.
Żeby się nie pogubić: Odpowiadam w wątku, w którym zaczęła się rozmowa!
Wyślę pierwsza tym, ktorzy są tu dłużej ode mnie, ale ale, jak zaznaczylam na dole, proszę o cierpliwość! Nie zawsze mogę zareagować od razu. Gdybym dlugo się nie odzywaa - napiszcie na PW, że ktoś gdzieś odpowiedział - i dajcie znać, gdzie 
Do włosów:
FUDGE - Skrewd - żel podkreślający skręt włosów, data ważności - 12 m-cy od pierwszego użycia, kupiłam w lecie, ale nie używałam, bo miałam (i nadal mam ) poprzednie opakowanie (jest nieziemsko wydajny) - oddam za coś fajnego. ;P
Nivea Straight And Easy - też nie widzę daty ważności, zostało ok 60%.[/COLOR]
Do ciała:
żel Lipido End Dermedic - nowy, w firmowo zaklejonym pudełku - data ważności 02.2010
Do makijażu:
Max Factor Pan Stick - kolor True Beige - nowy, użyty tylko do sprawdzenia koloru (nie widzę daty produkcji, ważność 60 m-cy, kupiony latem)
Do pazurków:
Inglot Smudge Fixer - użyty raz
Lakiery Inglota - użyte 1-2 razy - ok 90% butelki - po prostu nie moje kolory się okazały i nie będe używać...
nr 875 - perłowy beż
nr 706 - bardzo ciemna śliwka
Perfumy:
Mogę zrobić odlewki w atomizerkach 5 ml:
Elizabeth Arden Sunflowers
Elizabeth Arden Green Tea Spiced
YR The Vert
YR Bambou
Aqua Alegoria Herba Fresca (- to tylko za odlewkę :Guerlain Shalimar EDP, Dune, Habanity lub innej Aqua Alegorii - z wyjątkiem Pampeluny)
Kosmetyki mineralne:
EDM:
Winged Butter - formula Original Glo (sample, otwarty, raz użyty - do sprawdzenia koloru na ręce, kategoria: Golden)
Golden Fawn - formula matte - (sample - zostało ok. 90% - przetestowałam na twarzy)
Olive Fair - formula intensive (sample - zostało ok. 60-70% )
Mogę zrobić odsypki wielkości sampla EDM:
- Sunlight Kaolin Powder
- Puder bambusowy BU
Uwaga! Często wyjeżdżam, a wtedy na ogół nie mam dostępu do internetu, nie wspominając o możliwości wysłania paczki - dlatego nie gwarantuję wysyłki na drugi dzień czy w ciągu dwóch dni.
Postaram się reagować w ciągu 5 dni, chyba, że wyjeżdżam na dłużej - zaznaczę to w podpisie.
Jeśli zależy Ci na szybkiej transakcji wymiennej i wysyłce - wymień się z inną osobą.
Edytowane przez Plurabellle
Czas edycji: 2010-05-02 o 20:59
Powód: aktualizacja
|
|
|