Znowu to robi!
Witam wszystkie Wizazanki
Opisywałam już problem z moim TŻ em w innym watku ale zakładam nowy bo pewnie nie wszytskim Wizażankom chciałoby się czytać wszystko od początku. Przedstawie w skrócie swoją historię.
Mam 22 lata mój TŻ 23, jesteśmy razem od 2 lat. Od kilku miesięcy on mnie zaczął lekceważyć, tzn. pisał smsy regularnie ale ja tylko inicjowałam spotkania a on jeszcze dosyć często je przekładał o czym informował mnie czasami w ostatniej chwili. Zerwałam z nim jakieś 3 tygodnie temu ale twierdził , że rozumie że źle robil, kocha mnie i żebym do niego wróciła. Wróciłam no i teraz znowu robi to samo. W piątek prawie wogóle się nie odzywał i mnie to martwiło, bo nigdy tak nie robił (dodam , że czwartek i piątek to pierwsze dni szkoły spotkał się z kumplami itp.) no i w czwartek było jeszcze ok ale w piątek odezwał się dopiero o 20, a zawsze piszemy od rana. Ja pytałam o co chodzi i czy się na pewno spotkamy w sobote tak jak się wcześniej umawialiśmy na co on , że na pewno. Wczoraj rano pytałam go o której bedzie u mnie to on, że posprzata i przyjedzie. A o 19 napisał mi smsa co robie, na co ja że czekam na niego i kiedy będzie. On na to: jutro Kotek. Napisałam mu , że chyba sobie żartuje i nie odzywam sie do niego od tej pory. On wczoraj jeszcze mi napisał 2 smsy co słychać i na gg, że nie przyjechał bo jest zmęczony. Ja mu nic nie odpisałam bo bardzo przykro mi się zrobił0 i nie wiem co o tym myśleć. A dzisiaj on juz się nie odzywa, czyli nie odzywamy się oboje. Co o tym myślicie?