Zakorzenienie
Przekupka: 147 pkt / 100% pozyt.
|
Clinique, Pupa, Lancome, Helena R., Toni&Guy, Avon, inne
NIEAKTUALNE
Na początek wish lista:
Flavo C serum, Flavonex krem, krem dla 30+
interesuja mnie oleje zimnotłoczone, nierafinowane, naturalne kosmetyki, odzywka Ziaja rycynowa do spłukiwania
Oczywiscie mozna kusić i innymi cudami, zapachy, odlewki...
Do wymiany:
Dokładka:
Nina Nina Ricci edt czerwone jabłuszko 15-17ml/30ml , w kartonie, tylko na korku srebrna farba lekko starta.
Roma Laura Biagotti, edt - 20-24ml/50ml - bez kartonika
WŁOSY: (zdj. 1 i 2)
1. Toni&Guy - Moisture injection, leave-in conditioner do włosów suchych i zniszczonych, 200 ml, raz użyta - wymienione Marigold19
2. Planet Spa Avon - maska z algami Greckie Morza, do spłukiwania - ok.75 ml/150 ml
3. CeCe Med - seria salonowa - odzywka z jedwabiem do włosów suchych i zniszczonych, do spłukiwania, bez silikonów - ok. 160 ml/300ml - wymienione Lorane
4. Pantene Pro-V - maska 2 min. Pełnia Blasku do spłukiwania - 130 ml/150 ml
5. Pantene Pro-V - odżywka bez spłukiwania Sprężyste Loki i Fale - ok. 80 ml/150 ml
6. Rigenol Framesi - włoska maska do włosów zniszczonych, do spłukiwania - 160 ml/180 ml
7. Joanna - wosk nabłyszczający - użyty 2 razy
KOLORÓWKA (zdj. 3, 4, 5)
1. Lancome Photogenic Ultra Comfort - podkład do cery suchej, kolor 052 ciemny beż - 25/30 ml - wymieniony - ennkaa
to ten: http://pl.strawberrynet.com/makeup/l.../37333/#DETAIL tu kupiony
2. Helena Rubinstein Magic Conclearer - odcień 2 - niestety kupiłam przez pomyłkę, miała być używana przeze mnie 1 - 12/15ml
3. Pupa Polvere di Luce - sypki cien do powiek, odcień 08, niedostepny w Pl - śliczna roziskrzona, perłowa jasna pistacja, niestety mi ten kolor nie pasuje - zostało ok. 50 %, ale starczy na bardzo długo, bo jest strasznie wydajny - a te 50% to nie to że używałam tak długo tylko domieszałam do beżu Polvere di Luce.
4. Clinique - Color Surge eye - paletka 4 cieni po 1,2 gr każdy, soft shimmer - sugar sugar - rozświetlacz, jasny róż oraz sliczny brąż, a super shimmer to jasny beż - zużycie ok. 5 %. Oczywiście pacynka jest do wymiany ze wzgl. higienicznych, pędzelek może 2 razy użyty.
- wymieniony Kolciag
DO CIAŁA (zdj.6)
1. Planet Spa himalajska jagoda - balsam do ciała nowy 150 ml
2. Planet Spa Greckie morza - żel do ciała ujedrniający - 150 ml - nowy
3. Planet Spa Minerały Morza Martwego - maska do ciała, 200 ml, nowa - wymienione Marigold19
4. Lancaster -liftingujacy krem do twarzy na dzień, spf 15 - 15 ml
5. Lancaster - liftingujacy balsam do ciała - 15 ml
Serdecznie zapraszam
M.
Edytowane przez Magdama1
Czas edycji: 2009-10-23 o 18:33
|