Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Seksodietowiczki...część 3!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-04, 17:59   #2912
dziuba85
Zakorzenienie

Dot.: Seksodietowiczki...część 3!!!

Cytat:
Napisane przez tess27 Pokaż wiadomość
o mona nie u mnie--wiem ze tak duzo par robi--ale dla mnie jest wazne wujasnienie problemu a nie chowanie go a przy nastepnej klotni zas go wyciagac i sie do kupy zbierze tego tyle ze..
U mnie też tak jest. Seks nigdy nie był pomocny w kłótni. Tylko, że w moim przypadku, to mnie trudniej pogadać...bo jak jestem zła, to się nie da do mnie dotrzeć.

Cytat:
Napisane przez kalkulatorek Pokaż wiadomość
nie wiem co się ze mną dzieje cały czas myśle o swojej wadze i zbędnych kilogramach mam 160 wzrostu i waze 56kg.. waże się co chwile nieraz nawet 8 razy dziennie dzisaij nie jadłam obiadu bo wydaje mi sie ze jak cos zjem odrazu moj brzuch robi sie wiekszy.. i w tym tkwi problem nie zjadalam obiadu jednak skusilam sie na kilka kawałków placka i paluszki teraz mam wyrzty sumienie caly czas wydaje mi sie ze przytylam a moj brzuch jest wiekszy niz byl rano jak wstałam nie mogę sobie z tym poradzić cały czas o tym mysle.. juz nie wiem co mam robic mam dosc tego myslenia
Kup sobie Linea. Pomaga. Na allegro. I na serio masz jakąś obsesję. Bo nawet się nie przywitałaś, tylko od razu jaka to Ty gruba jesteś.

Córcia 21.04.2018 <3

dziuba85 jest offline Zgłoś do moderatora