Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem przerażona !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-05, 10:50   #4
Lowczyni
Zakorzenienie

Dot.: Jestem przerażona !

Em_Zetka spokojnie bez paniki Po pierwsze to nawet jeśli twojemu chłopakowi marzy się ślub w sierpniu to może się okazać że macie pozajmowane już sale i to jest b. prawdopodobne. Więc najpierw to zobacz jakie sale Ci się podobają i na kiedy mają wolne terminy. Więc może się okazać że wolny termin to dopiero 2011 rok.

Na prawdę nie dziwie Ci się że nie masz ochoty na ślub w 2010 roku. Jednak skończenie szkoły, napisanie pracy, obrona jest na to wszystko potrzeba czasu i skupienia. A mimo że na początku ze ślubem niby nie jest dużo załatwiania to jednak uważam że z czasem jest coraz więcej. Bo nie oszukujmy się nie wybieramy nigdy pierwszej lepszej sali którą zobaczymy. Więc potrzebujemy czasu aby pojeżdzić i pooglądać sale,. Ten sam problem jest z kamerzystą i fotografem, bo trzeba obejrzeć pracę paru firm aby na coś konkretnego się zdecydować. Później szukanie sukienki chyba że masz idealna figurę, dobór kwiatków jakich kwiatków, wystrój sali, kościoła, nauki przed małżeńskie itd i itp.

Ale spokojnie bo tylko spokój może nasz uratować Życzę powodzenia.

A tak na marginesie to miałam kiedyś ten sam problem i cóż skończyło się na tym że rozstałam się z mężczyzną z którym byłam 10 lat. A teraz jestem b. szczęśliwa i pewna że nawet gdybym miała już teraz bronić pracy doktorskiej to ślub i tak udało by mi się zorganizować. Ale teraz mam drugą osobę która mi w tym pomaga i jestem pewna że to odpowiednia osoba przy mym boku.