Dot.: Dietetyk Leszno .Głogów.
Jeżeli chodzi o suplementy natur House nie działają one w żaden sposób negatywnie na nasz organizm, one tylko wspomagaja kuracje odchudzającą. Ważniejsza od suplementów jest dieta przepiasywana co tydzien przez panią dietetyk. To nie jest żadne Herbalife (miała ta nieprzyjemność odchudzać się w herbalife) - kiedy zapytałam sie Pani w Herbalife o jej wykształcenie okazało się że jest psychologiem a skonczyła jednodniowy kurs na dietetyczke.
,
Natomiast w Naturhouse na stanowisku dietetyka pracują osoby wykwalifikowane, po studiach wyższych i po długotrwałych szkoleniach.
Czasami bywa tak że suplementy i dieta nie pomagają, gdyż każdy organizm reaguje indywidualnie na kuracje odchudzająco. To że tobie nie pomogła nie znaczy ze inne osoby nie uzyskają wymażonego efektu - ja chudnę i nie narzekam. Suplementy sa drogie ale coś za coś - wolę wydac te pieniądze na suplementy niz na jedzenie tłuste i niezdrowe bądź doprowadzić do takiej sytuacji gdzie będę musiała wydawac pieniądze na leki na cukrzyce, nadcisnienie i inne chorobty związane z otylością. Ja jestem zadowolona z usłu Natur House w Głogowie i naprawde polecam go wszystkim moim znajomym - mialam problem z wysokim cholesterolem - zrobiłam wyniki |(w trakcie kuracji") i rewerlacja wszystko w porządku - na poczatku równiez miałam obawy co do tych suplementów - mój lekarz rodzinny nie wierzył mi a teraz sam poleca pacjentom Natur House.
Edytowane przez Beata32
Czas edycji: 2009-10-05 o 11:41
|