Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-05, 12:55   #2488
Asia19x
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V

właśnie, Jagoda co studiujesz???

MONA masz wspaniałą kolekcję wlosową

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
zapomniałam się pochwalić - ten sweterek z allegro jest KAPITALNY śliczny, super jakość i w ogóle ideał za tę kasę naprawdę było warto
w ogóle okazało się, że mam podobny w domu, tylko brązowy i krótszy - też z kieszonkami, super guzikami, w prążki dobrze, że nie kupiłam
tak to jest jak mamuśka chomikuje i nie wywala

Ooo, to już sweterek doszedl? To super, że zadowolona jesteś

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

boże, dziewczyny, jak Wam włosy rosną szybko... 4,5cm/miesiąc? W ogóle trudno aż mi w to uwierzyć, ja z takim przyrostem w trzy m-ce miałabym już włosy do pasa

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Napisane przez weegirl Pokaż wiadomość
Witam Was, Dziewczęta

Jestem załamana... wczoraj wieczorem odkryłam na swoich udach CELLULIT!! Najgorsze jest to, że go naprawdę chyba widać, bo Tż podobno go już wcześniej zauważył Chyba z tego wszystkiego poczytam trochę, jak to okropieństwo zwalczyć Na razie dzisiaj już grany był krem Eveline na cellulit i ćwiczenia. Domyślam się, że trzeba będzie jeszcze wprowadzić jakieś masaże i dietę. No i skończyć z gorącymi kąpielami Czy Wy też z tym walczycie?

Nie załamuj się
ja mam cellili, ale niewidoczny, dopiero go widać, jak ścisną mocno uda.. Ćwiczenia i kosmetyki powinny Ci pomóc, tylko trzeba regularnie wszystko robic.. Moja koleżanka bardzo poleca te kosmetyki z Eveline, mówi że jej pomogły (taki w zielonym op.chyba miała) Napewno tak bardzo Twojego cellulitu nie widać, rób ćwiczenia i nie myśl o nim za duzo

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora