2009-10-05, 14:05
|
|
Konto usunięte
Przekupka: 93 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
Cytat:
Napisane przez oolong
zgodnie z tym, co znalazłam naprędce, bo nie chciałam być gołosłowna, to sama sobie zaprzeczasz:
Frazeologia Co znaczy powiedzenie Uderz w stół, a nożyce się odezwą? To przysłowie używane jest w sytuacji, kiedy osoba, która ma coś na
sumieniu, doszukuje się aluzji do swych czynów w wypowiedziach innych osób i gwałtownie reaguje, czym zwykle się zdradza. Opisana sytuacja jest zarazem opisem znaczenia przysłowia.
i już nie wiem, czy kierowałaś to do mnie czy nie, czy ja winna czy nie, ale rzeczywiście, może skończę temat, niepotrzebnie się odzywam, bo i ja nie wnoszę nic nowego, może próbuję nieco temperować nastroje, a niektórzy musze się wykrzyczeć, więc nic to nie da
no ja też pozdrawiam, nie bądźmy tak zaciekłe ino 
|
Uwierz mi nie kierowalam tego do Ciebie. Sledze od poczatku sytuacje i moim zdaniem bylas chyba jedyna osoba, ktora rzeczywiscie pomogla .
Nie mysl, prosze, ze jestem zaciekla. Po prostu napisalam tego posta bo rzeczywiscie tak uwazam. Dostrzegam tu czasami hipokoryzje i podwojne standardy (mowie teraz juz ogolnie) i troche mnie to drazni. Choc nie tak jak Pan, ktore wlasnie wali mlotkiem w sciane bo remontuje nasza lazienke. Najbardziej upodobal sobie sciane, ktora laczy lazienke z pokojem w ktorym teraz jestem. Moze robi mi okienko miedzy pomieszczeniami, zebym mogla korzystac z wiazu pod prysznicem? 
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Czas edycji: 2009-10-05 o 14:06
|
|
|