Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-05, 15:37   #4242
blue_apple
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14589546]

ja nastepnego dnia czułabym sie taka nie ogarnieta, niewyspana i w ogole

tez mam takie szczescie ze nie pytaja nas raczej tylko z WOSu nauczycielka bierze do odpowiedzi bo my rozszerzenie itp.
a kurde dzisiaj na angielski byly zadane jakies dialogi i kolezanka mnie wkopała

no sny mam nieziemskie
da się niewiem jak ale się da [/QUOTE]

ja bym sie czuła jak wyr.uchany zając

u nas nie biorą z R przedmiotów, bo nie ma z nich matury ustnej

i co dostalas z tych dialogów?
co az koleżanka !

hahaha, to ja podziwiam, bo ja tak nie umiem

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
Napisane przez KaasiaaK Pokaż wiadomość
chciałam Chłopów wypożczyć ;] i nie mam paru innych lektur, a nie widzę sensu ich kupowania ;] a w szkole to mają 2 egzemplarze i się cieszta ;] ;]

no właśnie nie była ;D
teraz niby było 17pkt do zdobycia, ale akurat te 4pkty z 2+ na 4- mi zmieniło ;]

ale i tak równie nieźle przewaliła parę innych osób.. np. koleżankę.. miała obl. entalpii no i miała coś takiego ...-(-...) no i jak każdy głupi wie, jak się opuszcza nawias, a przed nawiasem jest - to się zmienia znaki... no i koleżanka dalej napisała już bez nawiasu i +... i co? sorka jej przekreśliła i napisała... - a wcześniej się na nas darła, że nie umiemy liczyć, że chyba musi to zgłosić matematyczce

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

noo.. i już nie chodzi o to czy będę coś wypożyczać czy nie.. baba mnie wkurzyła i muszę się zemścić
no tak, ale TYM razem nic nie wypożyczałaś

o mamo, niezła baba
ja bym to gdzieś zgłosiła...
może matematyczce?
nie no, do wych byśmy poszli
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora