Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-05, 15:41   #2893
Carol77
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Witam
Juz dotarlam do domku bylam na spacerku z kolezanka i jej synusiem i na zakupkach
TZ w pracy, nie wiem nawet do ktorej ... nie widzielismy sie dzisiaj jeszcze

@ spoznia sie dopiero 1 dzien ... Brzuch nie boli, tylko momentami zakluje ... syski tez juz sie unormowaly, tzn nie czuje ich tak jak wczesniej

Dzisiaj mam ochote straszna na slodkie Ale to raczej od tego ze ostatnio wcale nie jem slodyczy i organizm juz za nimi teskni

Panienko, a jak u Ciebie?
Caroll, podziwiam Twoja cierpliwosc Ja juz nie wyrabiam z niepewnosci, ale jakos mam w glebi duszy przeczucie ze sobie tylko wmawiam i nie zaszlam ...
Latkoo, nic sie nie martw, wszystko napewno jest w porzadku
i u Aneczki tez
Niutek, moze byc tak ze jestes w ciazy, ale test tego nie wykrywa. Zdarza sie tak przeciez Doczekaj spokojnie do jutra, moze lekarz bedzie w stanie cos zobaczyc?

Dzisiaj slyszalam historie malzenstwa ktore po jakis tam kuracjach na plodnosc za pierwszym strzalem mieli blizniaki, za drugim szescioraczki Boshe to trzeba miec szczescie A jak pokazano brzuch tej kobiety z 6raczkami to normalnie jak maly czolg wygladala

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

tez tak mam wlasnie z piersiami, pelniejsze, jakby nawet o rozmiar sie powiekszyly, ale nie bola i nie sa tkliwe, nic... tempki nie mierze ...

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Dziewczyny, mam glupie pytanie ....
Czy przylapalyscie kiedys swoich TZ na ogladaniu ''niegrzecznych'' filmikow??
Wlasnie odkrylam ze moj od momemtu jak tylko pojechalam w tamta niedziele codziennie zapuszczal sobie takie stronki ......................... ...............
Kochana, ja czuje, ze nici z zafasolkowania, więc się nie spiesze z testowaniem.

Co do stronek z filmikami, ja mojego nigdy nie przyłapałam... ale ręki bym sobie uciac nie dała, że nie oglądał nigdy nic... ale widze jak bym sie wkur.....a jakbym przyłapała...

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2009-10-05 o 15:45
Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora