Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-05, 19:33   #2014
malami82
Rozeznanie

Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Konczito, mam nadzieję, że mąż pójdzie po rozum do głowy. I że to chwilowy kryzys staraniowy A ty jesteś cudownym promyczkiem pełnym pozytywnej energii i nigdy nie myśl o sobie inaczej

Darianna, powodzenia w poszukiwaniach domu! Długo już szukacie? macie jakiś wymarzony?

Araczki, cieszę się, że meble się podobają

Nika, trzymam kciuki!

Dafreen, dobrze, że wzięłaś procha jednak. Niedobrze tak się męczyć. Mam nadzieję, że to się nie powtórzy.

Karenina, jeszcze trochę trzymaj nóżki zaciśnięte

Aniu i Kareninko, śliczne wasze maluchy

Kropka, jak tam samopoczucie?

Malami, a który masz dc?

Ja dziś się chyba strułam. Niedobrze mi cały dzień, jak tylko oczy otworzyłam, nic nie mogę przełknąć. Do tego kupiłam wodę do pracy i jak otworzyłam ją to się okazało, ze chyba jakaś stara była, bo śmierdziała strasznie
Jutro jadę po mebelki
Pomidora, u mnie dziś 26 dc.

A Ty może się nie strułaś ... Tylko inny powód takich dolegliwości ....

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Hejki,
a ja przed chwilą wstałam. Położyłam się na trochę poleżeć ... To wstawanie rano mi nie służy - spać się chce.
Do tego moje piersi po prostu dziwne są. Od rana jak dotykałam to bolały i sutki były wrażliwe. Jak przed chwilą wstałam to nic nie bolały, a teraz ani bolą ani nie bolą Poza tym w dalszym ciągu jakieś kłucie w podbrzuszu - takie delikatne mam.
A dziś dowiadywałam się o ten lek na nowy cykl (Lametta) i okazało się, że w moim mieście w aptekach go nie ma, ale na szczęście mogą mi zmówić z dnia na dzień.

malami82 jest offline Zgłoś do moderatora