Wizaz.pl - Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci - Majowo-czerwcowe maluszki opu¶ciły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci
Stary 2009-10-05, 19:27   #201
Agu¶kaa83
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 409
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opu¶ciły nasze brzuszki- 2009 CZ. II

Pisze do Was posta, a Filip bawi sie w macie, zaczytana i zajeta odpisywaniem nie spogladalam na niego, widzialam tylko katem oka. Nagle patrze a ten odwrocil sie o 180 stopni hihihih
Bylam z nim dzis 3 godz na spacerku, przespal caly spacer, ale do poludni malusio nynal..

Vila
Filip ostatnio tak zaczal szalenczo bawic sie w bujaku, tak to tylko ogladal, obmacywal zabaweczki, bral do buzki a ostatnio wlasnie szaleje na maksa co do kubka niekapka, ja mam z lovi, wczesniej wklejalam zdjecia jak sie tym kubeczkim bawi; gryzie, rzuca nim, do oka wklada a czasem i sie z niego napil i rzeczywiscie niekapie po przechyleniu
Super ze ze sluchem Marcelka wszystko dobrze

Ilbana przeczytalam opis Twojego porodu, mialas kochana przejscia
a to pytanie o wloski, swietne hihih
Hubert lubi chyba sluchac okrzykow Filipazastanawia sie pewnie co to za dzikusek tak szaleje i piszczy
zycze szybkiego powrotu do zdrowia Twojego bobasia

Madziu ladna ta piosenka Enigmy...
jednak Filip preferuje dance, wtedy tanczy ze mna na rekach, to jedyna chwila kiedy przyznaje ze go rozpieszczam

pakusiu ja tez lubie wracac i wpsominac chwile z ciazy, wtedy to chyba wszystkie nawiedzone bylysmy

gosik hihi a Ty kupki z nim nie zrobilas?
ja to czasem jak "robie kupke" z Filipem, to czuje jakbym drugi raz rodzila, bo pre jak szalona z nima potem padam
ciesze sie ze kupka zrobiona

male ja wlasnie tez nazywam czesto Filipa Filemonkiem Filusiem i Firli
sliczny ten Twoj synek a na tym drugim zdjeciu wyszedl po prostu cudnie w tych spodniach taki machoA wogole Filipki to sa
Ty tez sliczna no i figura jaka no no

superzabula ten Filip to tak czaruje tym piskiem, jak on sie tak bawi to nie moge tez od niego oderwac wzroku, jest taki zywy

esti Nikolcia tez pieknie trzyma kubeczek jakie ma sliczne oczkapo mamusi oczywiscie

iwcia dens ja ostatnio nawet sie czulam jakbym byla w ciazy, ale mysle ze to dlatego ze jest teraz ta pora kiedy mialam rok temu poczatki ciazy i nawet ta pogoda mi sie poczatkami ciazy kojarzy. A nawet mialam ostatnie takie odczucie jakbym miala takie mdlosci jak rok temu
ale nie jestem po mam @ ale ciagle ta mysl mnie przesladowala. Mysle ze nie jestesmy jeszcze gotowe fizycznie i psychicznie na ciaze i mimo iz brakuje nam malusich bobaskow to jednak boimy sie ciazy

Małgosia ubawilam sie z tej dojarki
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Agu¶kaa83 jest offline Zgło¶ do moderatora