Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-05, 20:53   #215
malutka_24
Wtajemniczenie

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II

Hej
My po usg nerek i wszystko jest ok. Jutro rano (jak mi się będzie chciało wstać ) morfologia małego i po południu nefrolog. A tak w ogóle to mały zjadł dzisiaj butelkę przed północą i dopiero obudził się po 7 normalnie od jakiegoś czasu moje dziecię przesypia całe noce dostał też dzisiaj do zupki plasterek buraczka i jak na razie nic mu nie jest, zobaczymy jutro jaki kolorek kupki będzie

Duże dla Piotrusia i Filipka

Agusia
Dawid właśnie szybko kupkę robi max 5 minut i po sprawie, a takie fajne rzeczy to mi siostra w Anglii pokupowała jak się Filipek ładnie bawi, a na tym ostatnim zdjęciu wygląda bosko

Ciniusiowa
coś mi pokiełbasiło, bo Zelmera mamy robot kuchenny a blender z firmy Philips, o taki właśnie: http://www.nokaut.pl/miksery/mikser-...r-2000-70.html, byłam dzisiaj w Lidlu i kupiłam małemu 3 – pak koszulek za 24,90 zł

Esti
jeszcze troszeczkę i mleczko znowu będziesz miała tak jak przedtem i trzymam kciuki za bioderka, jakie Nikolka ma śliczne oczka

Carolajna
jak tam samopoczucie

Bercia

Katrin
fajnie, że się odezwałaś

Superzabula
pozwoliłam sobie spisać Twój przepis

Vila
moje gratulacje za kurs trzymam a zachowanie siostry przesada a może spróbuj dawać małemu samą wodę. Cieszę się bardzo, że synek słyszy nam też wyszło, że niby Dawid nie słyszy na prawe uszko, ale nie wydaje mi się, żeby nie słyszał, bo reaguje ładnie jak się do niego mówi z prawej strony, pod koniec miesiąca idziemy na ponowne badanie słuchu

Boszenko
Dawid ostatnio też wybrzydza przy jedzeniu, ostatnio nawet już mu nie smakuje banan z jabłuszkiem

Illbana
oby katarek szybko sobie poszedł od Huberta, my się trochę z tym dziadostwem namęczyliśmy

Gossik
gratulacje dla Aleksa za zrobienie kupek

Male
śliczna mamusia z Ciebie, a jaka szczuplutka i chyba młodziutka? Filipek przystojniak, a w tej czapeczce mnie po prostu rozwalił

Mell
zniknęły mu te zmiany na skórze?

Blondynkapoznan
Dawid już od dawna je banana

Iwcia dens
wszyscy razem ślicznie wyglądaliście, teściówka wygląda na sympatyczną trzymam za dobre wieści od gina

Magducha
nam na razie pediatra odradzała podawanie owoców pestkowych