Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zobaczcie moja buzie i doradzcie!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-04-18, 19:37   #6
maja_s
Rozeznanie

GG do maja_s Wyślij wiadomość przez MSN do maja_s Send a message via Skype™ to maja_s
Re: Zobaczcie moja buzie i doradzcie!

Witam, ponownie! Uzywam kremow spcejalnie poswieconych do skory naczynkowej,jednakze nie moge pozwolic sobie na bardzo kosztowne, gdyz moj budzet na to nie pozwala. Wyprobowalam wszystkie kremy do 50 zł jednkaze prawie wszystkie mnie uczulaly <trzeba dodac ze jestem alergikiem> i niestety nie moge znalezc idealnego.
Mam pytanie odnosnie tej wody termalnej: tzn jak ona wyglada a moze dokladna nazwa?? To jest jakis tonik, zel czy co? Dziekuje za podpowiedz odnosnie Hydrokortizonu, napewno sprobuje. Jutro ide do dermatologa wiec napisze Wam wszystkim <nie moge powiedziec Wam Paniom gdyz widze ze mam jakiegos adoratora hiihihi> co mi polecono, jaka jest przyczyna, moim zdaniem sa to plamy poalergiczne, ktore pojawily mi sie niedawno gdzies miesiac temu po ostanio przebytej alergii. i tak w ogole moze cos przez nocke wymysle odkrywczego to rowniez sie podziele. A mam jeszcze jedno pytanie do Pan z skora naczynkowa, czy oprocz kremu avene uzywalyscie czegos dobrego w miare niedrogiego?? I ostanie pytanko do lalesi odnosnie tych plam! Czy luszcza Ci sie one?? I masz wrazenie ze nie ma na nie kremu, ktory by je nawilzyl?? Prosze o informacjeQ! 3majcie sie cieplutko! buuuziaczki
maja_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując