Wątek
:
Woda termalna! Jaka?? Po co?? Kiedy uzywac??
Podgląd pojedynczej wiadomości
2005-04-20, 07:01
#
9
maja_s
Rozeznanie
Re: Woda termalna! Jaka?? Po co?? Kiedy uzywac??
Kochane Zawsze Pomocne Wizazanki! Dziekuje za wszelkie odpowiedzi, ktore napewno rozswietlily moj umysl. Wpde termalna zalecila mi uzywac pani Dermatolog, polecila firme avene. Tylko nasuwa mi sie jeszcze jedno pytanko : Czy jest sens , a moze lepsze efekty jesli popryskam twarz woda termalna zaraz po nalozeniu kremu??
Jeszcze nigdy nie uzywalam takowej wody, ale raczj postaram sie nie pozwolic jej wsiaknac cakowicie tylko troche zetre... Bo sama wiem ze woda paruje i ta nasza warstwa lipidowa by sie marnowala
heh :p
Droga Rhiannon! Moja skora mozna by rzec iz jest nadwrazliwa i to nie tylko na twarzy, po depilacji nog szczegolnie ud czesto tworza mi sie kropne zaczerwinienia jakies podranione plamki. Z reguly na drugi dzien troche schodza, ale co tu zrobic jak sie chce isc w miniowce od razu po depilacji???
Pomyslalam sobie tak za na twarz zakupie ta z avene, a na nogi z iwostinu, no bo chyba musze bardziej skupic si na pielegnacji twarzy a nie nog??!!
Droga Dolly85 a gdzie mozna kupic taka wode termalna z Thalgo?? W aptekach bedzie dostepna??
Pozdrawiam i przesylam buziaki
maja_s
Pokaż profil użytkownika
Wyślij prywatną wiadomość do maja_s
Znajdź więcej postów maja_s