Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-07, 08:59   #863
Kostka09
Zakorzenienie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

Dobry

niuniuska - masz racje, ze jezeli pijesz tylko odobinę mleka do kawy to raczej dziwne zeby to bylo powodem...pomys l co innego jesz, pijesz śluzotwórczego, bo łyzka mleka dziennie, a ztego co wiem przetwory (czyli mleko skwaszone) juz nie dziala jak mleko swierzei jest duzo zdrowszehmmm dziwne
no i bardzo sie ciesze, ze z tz idzie ku lepszemu, mysle, ze teraz juz bedzie tylko coraz lepieja tabletki ziolowe na poczatek i meliska nie zawadzi, wiem cos o tym

virginia - za piekna prackę ktora wczoraj napewno wykonalas w zwiazku z kursami

tysia - nie denerwuj sie kobietko, kazdy przezyl bajzel na uczelni Ty tez przezyjesz, w gruncie rzeczy nie slyszalam jeszcze o uczelni na ktorej byloby sensownie
wiesz wlasnie uswiadomilam sobie, że ja w Krosnie robilam prawo jazdy jakies 5 lat temu..., bo mieszkalam wtedy w Bieszczadach, wiec moglam Cie nawet gdzies spotkac na ulicy a tak wogole bardzo lubie krosno, jezdzilam tam czasami

limonko - masz to jak w banku oczywiscie:kciuki :bedziemy trzymac,a potem szkoda, że tylko wirtualnie

joyce - podziwiam Ciebie tak jak i blokerke i virginie, ze nie dosc, ze skonczylyscie studia jezykowe to jeszcze uczycie i tlumaczycie ja jestem TEMPOL jezykowy

Dziewczyny ja jestem załamana weszlam dzisiaj na wage i mam prawie kg wiecej czyli 65,1kg i to nie jestem przed @ naprawde malo grzesze, chodze na basenik, i co buuuu przytylam normalnie, jedna mozliwosc, że jem za mało...ale tez mi sie to nie wydaje prawdopodobne, bo jem dosc sporo...
albo wtedy waga zle pokazala nie wiem juz sama, zalamuje mnie to troche i trace motywacje do odchudzania, daje mojej wadze jeszcze szanse 14 dni na I fazie, zaczelam od wczoraj i zobaczymy, jak nie spadnie nic to chyba wybiore sie do lekarza, chociaz rozmawialam z ginem i on powiedzial, ze nie widzi zadnych objawow np. chorej tarczycy itp...

wczorajszy moj jadlospis:
sniadanie: parówka drobiowa+ jajko na miękko+ 1/3 wiesniaka+ogorek
II sn. salatka z 1/3 wiesniaka, tunczyka, cebulki, ogórka kiszonego
obiad - zapiekanka z przepisu niuni(z całej sporej piersi)do tego troche grilowanej papryki, ogórek kiszony
kolacja, jako, że nie bylam juz glodna zjadlam miseczke zupy z kawalkiem mieska gotow. i jogurt

to chyba dosc sporo
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora