Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-07, 13:03   #467
iwcia dens
Rozeznanie

GG do iwcia dens
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II

Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość
Iwcia dens Sliczna kobietka jestes i szczuplutka zgrabniutka, nie widac ze bylas w ciazy...a w ciazy tez kwitnąco wygladałas szczuplutko ze zgrabna piłeczka przed soba
zauwazylam ze mialas wczesniej wloski blond a teraz brazik... i jak sie czujesz po zmianie? naturalne masz jakie?
mnie podobasz sie i w jednych i drugich. Zastanawiam sie nad jakas zmiana i dlatego pytam, bo ja zawsze bylam blond
dziekuje rany bardzo mi milo
z tymi wlosami to ja tak na zmiane jak mam jasne chcialam ciemne jak mam ciemne chce jasne a poniewaz dlugo mialam przyciemnione to chcialabym isc w listopadzie sie pofarbowac na blond.ja mam fajna fryzjerke ona tak umie kolor dobrac ze tak jak teraz niby farbowalam w lutym a odrostow jakos tak nie widac . tylko z blondem to juz czesciej trzeba fryzjera odwiedzac a swoje mam takie mysie szatyna jestem

Tobie bardzo ladnie w tych blond wloskach ale jak marzy Ci sie zmiana jakas to na taki lekki brazik albo ciemniejszy blondzik mozesz sie farbnac - na pewno bedzie ladnie ladnemu we wszystkim ladnie

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość
Aguśka dzielny Filuś

Iwcia dens !!! Kurka ja się Ciebie pytała gdzie Ty tego włochatego kombinezona kupiła i za ile
kurka Iwcia zapomniala gapa a kombinezonik Iwci kupila mama w lumpku za chyba 20 zl