Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - WYPADAJĄCE WŁOSY- kontynuacja
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-07, 14:53   #4310
eyee
Rozeznanie

Dot.: WYPADAJĄCE WŁOSY- kontynuacja

Cytat:
Napisane przez Madzia000 Pokaż wiadomość
Witam was powtornie dziewczynki

kilka postów wyzej pisałam na temat mojej katastrofy włosowej zastanawiam sie dalej czy odlozyc neril... chyba go ogranicze poprostu,
-chce go stosowac naprzemian z szamponem z czarnej rzepy z joanny (warto go kupic ?)
-stosowac przed myciem wlosow (tj co 2,3 dni) olejku kokosowego na skore glowy i koncowki z VATIKA DABUR (jaki Wy olejek stosujecie ;> ?)
- swoj żel zastąpić zelem z tej samej serii- tym wzmacniającym
- zastanawiam sie czy kupic jeszcze ampulki z joanny i wcierac naprzemian z tym olejkiem kokosowym
- piję herbatę z pokrzywy (w torebkach parzoną ok 5 minut) 2 szkalnki dziennie, jak zauwaze efekty zmniejsze do 1 szklanki dziennie.
- pozatym kupiłabym jeszcze jakies tabletki na wypadanie, ale kompletnie nie wiem jaki, jakie mi polecicie ? Noi pytanie drugie czy jak pije pokrzywe to wolno jeszcze tabletki łykac? Bo czytałam na wątku "pijacych pokrzywe" ze nie powinno sie nic lykac jak sie ją pije

czy taki zestaw wzmocni moje włosy? Urosną po wypadnieciu po nerilu ? Co jeszcze wprowadzic ? Co wyeliminowac... pomozcie prosze bo dopiero wchodze w temat
a uzywałas ampułek seboradinu??są super!!

z tabletek polecam ha-pantoten, inna nazwa h-pantoten maja wiele składników, brakuje w nich tylko magnezu, wit B6, B12 i choliny, a tak to mają ponad 20 składników, z lepszych słyszałam ze sa tez dobre Klorane.
Vitapil mnie uczulił, wiele dziewczyn też...
szampon Joanna...podobno taki sobie, ale to zalezy co dla kogo.Polecam vichy czerwony, Anaphase lub dermenę

od 1.01.2010 *7 min but blasting *50 przysiadów

od 13.01.2010
-zero chipsów, pizzy, kiełbasy, cukru, słodyczy, ciast
od 01.12.2009
-adenozyna, saw palmetto, tran, witaminy,
od 12.01.2010 kwasy
eyee jest offline Zgłoś do moderatora