Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chcesz schudnąć pzyłącz się o mnie!!!!Zapraszam wszystkie pulchne kobietki!!!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-07, 14:27   #5
Tesori
Raczkowanie

Dot.: Chcesz schudnąć pzyłącz się o mnie!!!!Zapraszam wszystkie pulchne kobietki!!!!

Hej dziewczyny ! .
Przyłączam się do Was (mam nadzieję, że wytrwam w swoim postanowieni i w tym, że na bieżąco będę Wam pisała co i jak u mnie, bo już 2 razy przyłączałam się do jakiegoś wątku i później nie miałam czasu by zajrzeć na forum).
Zacznę może od tego, że mam 20 lat, ważę 58,5 - 59kg (tak jakoś to wygląda) no i mam 166cm wzrostu. Podałabym wymiary, ale nie wiem gdzie mam miarkę, gdzieś wsadzili w domu i mam problem .
Już drugi dzień staram się mniej jeść. Może jakoś szczególnie się nie odchudzam, ale staram się unikać tego wszystkiego co ZŁE (słodycze, fastfoody itp.). Jeżeli chodzi o ćwiczenia to robię brzuszki normalne i na skos, przysiady i tego typu ćwiczenia po 15 minut (myślę, że jak na początek to dobrze, bo zasiedziałam się niesamowicie - kiedyś sportsmenka, a na dzien dzisiejszy pracuję 8 godzin w biurze, więc wiadomo trochę kg przybyło.
Chciałabym ważyć 55 - 56 kg więc nie dużo mi brakuje.
Mam nadzieję, że wspólnie damy radę .
Aaa.. zamówiłam na allegro twistera i zamierzam się na nim pokręcić troszkę, bo dziewczyny tak zachwalają to cudeńko ).
Tesori jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując