2009-10-07, 16:39
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Guerlain-kolorówka
Cytat:
Napisane przez Nevada87
Cześć dziewczyny  widzę ,że piszecie o nowych meteorytach, dzisiaj trafiły w moje łapki i jestem pod wrażeniem - wyglądają ''magicznie'' tzn. mają piękne odcienie z migoczącymi drobinkami, trochę przypominają mi edycję 'reflets de nacres', kolor na skórze to bardzo jasny perłowy róż, na zimę fajny do rozświetlenia i nadania efektu ''glow''. Pisałyście o porównaniu z motylami, moim zdaniem one są bardziej chłodne i mają iskrzące drobinki. Dzisiaj będę jeszcze o nich pisała u siebie, nie mniej ja jestem bardzo zadowolona, ale co kto lubi...na pewno trzeba lubić te nieszczęsne iskrzące drobinki 
Acha i meteoryty zakupiłam na Allegro, akurat dopisało mi szczęście 
Pozdrawiam Was serdecznie 
|
oj to wychodzi na to, ze te meteorytki koniecznie musza trafic do mojej kolekcji!
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;14614994]Dziewczeta, a moze by tak podrasowac nasz watek? Jestem pewna, ze zdjecia naszych kosmetykow Guerlain bylyby dobry pomyslem. To dobra okazja, zeby podpatrzec co maja dziewczyny z zagranicy; jak wygladaja stare paletki etc. Co o tym sadzicie?[/QUOTE]
heh ja za duzo meteorytkow nie mam ale jak zdobede jeszcze 2 pudeleczka to chetnie sie pochwale
Cytat:
Napisane przez atoja
|
wygladaja na oryginaly, ale zawsze prasowane byly drozsze od kulek wiec skad tak niska cena sama bym sie w sumie skusila
Cytat:
Napisane przez ilios
niby warto, bo jak na prasowanki, to meeega tanio.. i piekne sa  tylko z tego, co pamietam, dziewczyny pisaly, ze jak sie te motylki wypukle zuzyje juz, to pod spodem jest puder w jednolitym kolorze  to mnie troche martwi.
ale cholera, no... sa tak piekne, ze nawet mnie kusza....
Immolation, zamiast gdybac w ktorych kulkach Ci do twarzy - idz do sephory jak juz beda tam nowe i sie wypackaj 
---------- Dopisano o 07:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ----------
kurcze, atoja i teraz przez Ciebie mnie te prasowance kusza! 
|
no wlasnie kusza....cena niska i wogole, ale boje sie, ze okaze sie, ze efekt jednak po motylowych kulkach jest lepszy
|
|
|